| andreiandrei22355sss a întrebat:

Salut, deci pe data de 13 octombrie am facut sex protejat de 2 ori in aceeasi zi cu iubita mea, prima data l-am pus invers si a fost putin lichid preejaculator, dar nu ejaculasem in ziua respectiva si am urinat de cateva ori de la ultima ejaculare, dupa l-am sters si am folosit acel prezervativ. A doua oara a fost totul ok, dar cand am scos prezervativul de pe penis a curs sperma pe pat din el pentru ca nu stiu, poate l-am scos gresit sau ceva, nu mai tin minte exact, dar stiu ca l-am verificat la baie si era intact, ea a fost la ovulatie pe 16, pe 19 am facut sex neprotejat cu metoda retragerii si nu a fost lichid preejaculator. Ea trecuse de ovulatie deci probabil nu putea ramane insarcinata atunci fiindca nu avea un ovulatie, dupa 19 cam prin 20-21 a avut o infectie urata la caile respiratorii, lua un pumn de medicamente, a avut herpes si de astea, ea nu a avut cam niciun semn de sarcina, dar acum e a 6- a zi in care ii intarzie menstruatia. Ea de obicei are un ciclu regulat, se poate sa fie insarcinata sau sa fie de la medicamente? Sau mai ales ca ea se streseaza ca nu-i vine si uneori plange ca a ramas insarcinata, se poate sa fie insarcinata sau sa fie de la stres si/sau medicamente?

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sa speram ca menstruatia intarzie din cauza racelii.
Sa faca testul de sarcina la 21 de zile de la ultima partida neprotejata.
Iar TU, pe viitor, sa folosesti prezervativ!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru a fost si sex fara protecti (chiar daca tu crezi ca fata nu era in perioada fertila), poate sa fie si o sarcina.
Sa faca test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prina urina de dimineata, ca-i cea mai concentrata.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce faci fata sa planga? Ti-e lene sa iti pui prezervativ?
Un prezervativ e mai ieftin decat un test de sarcina.
Test de sarcina dupa 21 de zile de la ultima partida neprotejata, ca sa poata detecta nivelul de hormoni hCG.
https://testulbarza.ro/cand-pot-face-un-test-de-sarcina/

Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Iar in Septembrie saraca fata a luat pastila de a doua zi tot pentru ca tu n-ai folosit prezervativ.
https://www.tpu.ro/......-dupa-3-4/

| andreiandrei22355sss explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Sunt sanse mari sa fie insarcinata?

| andreiandrei22355sss explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Multumesc de sfat si de parere, iti doresc o seara buna!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru andreiandrei22355sss):

Sa speram ca menstruatia intarzie din cauza racelii.
Sa faca testul de sarcina la 21 de zile de la ultima partida neprotejata.
Iar TU, pe viitor, sa folosesti prezervativ!