| KingOoO a întrebat:

Salut, din nefericire sufar de o boala "mai grea" de rinichi si a trebuit sa frecventez o clinica mai mult timp, iar acolo am prins de vreo 3 ori o doctorita rezidenta, tanara.

Are maxim 32 de ani, nu are inel pe niciun deget si dupa profilul de Facebook pare a fi singura (nu are poza cu niciun baiat, in afara de frate-sau).

Cu alti bolnavi am observat ca vorbeste cu dumneavoatra dar cu mine este cu tu. De fiecare data cand vine imi zice pe numa si rade mult si zambeste, pare sa aiba un fel de emotii.

Merita oare sa incerc sa o invit undeva avand in vedere statutul de doctor si eu de bolnav?

Fata nu este frumoasa foc, nici nu arata foarte bine ca sa zic ca e bomba. Dar se vede ca e intelectuala si are cei 7 ani de acasa, exact ce caut eu. In rest nu conteaza.

6 răspunsuri:
| loreyou a răspuns:

Merită,normal.Încearcă şi vezi ce decide ea.

| vasileparnaie a răspuns:

Eu zic sa faceti nunta fratele meu

| KingOoO explică (pentru vasileparnaie):

Daca merge bine treaba, normal.

| dullcat a răspuns:

Nu stim care e realitatea de fapt. Poate ti se pare sau poate ea nu gaseste relevant sa iti vorbeasca cu pronume de politete fiindca poate te considera mai tanar decat ea? Desi normal ar fi sa se intample asa, indiferent de varsta.Esti liber sa incerci, bafta.

| LoveSleep a răspuns:

Spune-i ca ai 2 sticle de vodka acasa si ti-ar face placere sa le faceti praf impreuna.

Daca rade, e aleasa, daca nu, nu o voiai oricum.

| Baddboy a răspuns:

Incearca