| ElKarlos a întrebat:

Salut, Este normal mie ca baiat sa nu-mi placa sexul daca nu exista un preludiu intre noi? Adica multi m-au facut gay ca, cica daca nu ma atrage vizual si nu sar pe tipa, nu sunt barbat. Dar eu vad sexul altfel, ceva mai complex in care si barbatul sa aiba preludiu.

7 răspunsuri:
| CopilThembel a răspuns:

E oarecum normal. Câți ani ai?

| ElKarlos explică (pentru CopilThembel):

Adica eu pot face sex si fara dar mi se pare aiurea, nu mai este intens, intelegi? Si se termina si rapid fara sa fac preludiu cu o fata.
Eu am 22

| darrio2007 a răspuns (pentru ElKarlos):

Daca nu prea ai experienta in domeniu se poate termina chiar mai repede cu preludiu. Sunt de acord cu preludiul, ca pentru ea ar fi dureros fara.

| ElKarlos explică (pentru darrio2007):

Pai si pentru mine a fost dureroslaughing Cu ultima tipa cu care am facut o, ma durea cand era miscarea de "du-te vino" si ea se mira de ce, ca imi spunea ca e uda. Iar legat de cat de rapid termin, rezist si 1 ora dar se pune daca nu e penetrare non stop? Adica cu mici pauze intre, de ex dupa 1 min mai schimbam pozitiile, etc. Dar ca sa-mi fac o idee daca poti sa-mi raspunzi, cat timp incepand de la penetrare sa fie sex, in cat timp ajunge la orgasm femeia? e un timp anume? Adica ai vazut la noi, daca faci fara oprire, la un moment dat simti ca vine.

| NotNamed a răspuns:

E normal. Sunt fel si fel de tipologii de oameni. Daca toti am fi la fel care ar mai fi farmecul?

| Eduard196 a răspuns:

E foarte normal. Tipa o să se simtă bine cu tine, că mulți dar peste preludiu și el e foarte important. Citește mai multe despre ce înseamnă să satisfaci o femeie și o să vezi

| ElKarlos explică (pentru Eduard196):

M am documentat insa nu imi place ideea ca se pune accent doar pe femeie la faza cu preludiu, adica mi se pare oke sa ofere si ea atentie. Sper ss existe si fete de genul asta, momentan nu am intalnit. Cred ca cel mai oke, este sa-mi fac o iubita si sa termin cu porcariile astea de aventuri