| Sorin9dlp0 a întrebat:

Salut, eu și cu prietena mea am hotărât sa ii introduc penisul câteva secunde dar nu tot, maxim 5-10 secunde l am introdus fara prezervativ, este posibil sa rămână gravidă? Am făcut asta în data de 24, și ei ii vine ciclul pe 1 sau 2, astept răspunsuri, mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Jassmina a răspuns:

Atunci nu exista risc de sarcina!

retine un lucru util: intotdeauna dupa masturbare sau sex, urineaza si spala-ti penisul cu apa si sapun, asta il va proteja de infectii, de formarea smegmei dar si de a elimina sperma ramana pe teava, dupa ejaculare, care se poate scurge involuntar in vaginul fetei, in primele secunde cand penisul este reintrodus.
Am inteles, nu este cazul tau actual, deci nu sunt sanse de sarcina.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Era mai simplu daca foloseai prezervativ si o faceati ca oamenii normali. Asa, nu ati fost niciunul satisfacuti.

| Jassmina a răspuns:

Fata poate ramane gravida daca se indeplinsc 2 conditii: ea sa fie in perioada fertila si sexul sa fie neprotejat.
Nu are importanta ca ai introdus penisul 2 cm sau 15cm, fiindca fata poate ramane gravida chiar si de la atata lucru, dar numai daca ea era in perioada fertila iar tu aveai sperma pe teava, de la o masturbare prealabila sau de la o alta partida de sex.

| Sorin9dlp0 explică (pentru Jassmina):

Nu era în perioada fertila pentru ca e în a 23 zi, și eu spermă pe teava nu aveam, am ejaculat în urma cu 2 zile, dar am urinat de multe ori de atunci, și știu ca urina elimina spermă de pe teava.

| Sorin9dlp0 explică (pentru Jassmina):

Multumesc

| Emilian65 a răspuns:

Perioada in care ai bagat penisul in vaginul prietenei tale este perioada infertila pentru ea. Deci, nu poate sa ramana gravida.

Răspuns utilizator avertizat