| catalinutzu780 a întrebat:

Salut! Eu și prietena mea ne-am despărțit acum o lună.Dar între timp am început sa vorbim iarăși,dar când am chemat-o sa ieșim a spus ca nu are timp deoarece acum e foarte ocupată și are de ieșit cu o grămadă de lume. După câteva zile am mai întrebat-o și a acceptat, seara respectiva s-a încheiat cu un sărut, dar cu toate astea a spus ca a fost o greșeală și nu trebuia sa facă asta..De atunci mai vorbim uneori dar nu mai vrea sa iasă.Ce pot face sa fim iar împreună?

Răspuns Apreciat de Editori
| nuivoiesăspun a răspuns:

Bună! Nu știu ce vârstă ai, dar presupun că ești adolescent. În primul rând, nu o presa. Depinde și în ce condiții v-ați despărțit, de la ce v-ați luat, cât a durat relația voastră. Poate fata chiar nu mai vrea o relație cu tine si faptul că ți-a zis ca are de ieșit cu multa lume, arată că își doreste să experimenteze, ceea ce nu e rău. Probabil o iubesti și ți-o doresti, dar discută sincer cu ea. Da, poate pare cliseu, dar spune-i lucrurile verde-n față, clar, fără chestii cu subînțeles si alte din astea si cere-i același lucru. Fiți sinceri si vorbiți, vedeți ce vă doriți fiecare si daca puteți să vă oferiți unul altuia ceea ce aveți nevoie.

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă v-ați despărțit, n-ați avut un motiv anume? de ce ai mai trage de o relație care nu merge?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Din ce motiv v ati despartit? Voi ce varste ave ti?

| catalinutzu780 explică (pentru CristiDinBucuresti):

19
Ne-am despărțit din cauza ca am avut un loc de muncă cam vreo 4 luni în care nu am mai avut atata timp sa ma ocup de ea..Eram obișnuiți sa ieșim mult, dar acum o făceam o data pe săptămână.S-a despărțit de mine din cauza ca nu mai aveam timp și s-a obișnuit fără mine.

| Dintrebare a răspuns:

Buna. Raspunsul pe scurt este urmatorul: nu poti face nimic ca sa fiti impreuna daca ea nu isi doreste asta. Iar daca ea vrea sa fie cu tine nu e nevoie sa depui niciun efort, lucrurile vin de la sine. Poti sa fii cel mai minunat, cel mai frumos, cel mai bun, cel mai cel. Daca ea nu te vrea, asta e. Si cel mai important: daca ar vrea sa fie cu tine, ar fi. Decat sa te focusezi cum sa cuceresti pe cineva care nu te vrea, mai bine iti indrepti atentia inspre cunoasterea altor fete.