| Jackpot2 a întrebat:

Salut fraților! De ceva timp îmi place de o colega de la școală. Săptămâna aceasta am decis sa ne vedem pe bulevard sa ne plimbam. Ea mi-a zis ca mereu când vb cu ea o fac sa se simtă bine și ca o fac sa rada.Ce subiecte de discuție sa abordez? Noi mereu am colaborat la proiecte și chestii de astea și mereu am luat note mari și la finalul zilei ne luam în brate!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| anamaria82726 a răspuns:

Nu trebuie sa iti induci niste subiecte si sa stii pe de rost ce vrei sa vorbesti cu ea. Ai zis ca va intelegeti foarte bine, subiectele de discutie vin natural. Mai ales daca iesiti cu mai multi prieteni. Nu trebuie sa te stresezi cu asta. Aveti atat de multe de vorbit despre ce va place, despre prieteni(mai ales daca aveti si comuni), despre filme, seriale, familie, intamplari etc. Vin foarte natural aceste subiecte. Fii deschis si spune ce gandesti. Din cate ai zis va stiti de destul de mult timp. Inteleg ca vrei cumva sa o impresionezi fiindca iti place de ea. Fii tu si daca te place pentru cum esti tu natural, este persoana potrivita.

4 răspunsuri:
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu trebuie sa pregatesti subiectele de discutie ci ar trebui sa vina totul pe moment. Incearca sa fii tu insuti si sa lasi emotiile deoparte.

| corbulalbrosu a răspuns:

Pe perioada orelor de plimbare care ar putea avea o tinta precisa sau nu, de obicei apar zeci de subiecte care deriva una din alta, fara sa-ti dai seama din cauza diversitati problemelor care pot sa apara in astfel de situatii. Daca aveti role si iesiti cu ele, apare si oportunitatea de a o lua in brate aparent fara sa existe un motiv intemeiat. Bafta. Succes!

| LoveSleep a răspuns:

Tine cont de faptul ca te place, nu te comporta ca si cum ar fi doar o plimbare intre 2 colegi, ca probabil asteapta sa se intample asta de cand v-ati cunoscut.

| Stropdeploaie a răspuns:

Nu te stresa ca n ai ce sa vorbesti! Imorovizeaza cu orice! De la fleacuri la lucruri serioase!