|

Salut, Funda! Deci suntem prieteni de familie, ea e cu un an mai mare, ne cunoastem de 12 ani, ne vedem foarte des, toti care ne vad ne spun ca ne potrivim si ca ne sta impreuna, noi ne impacam foarte bine, doar ca eu de 5 luni nu o mai vad ca pe o prietena, ea este unica fata care mi-a facut observatie si eu am tacut(nu stiu de ce), in relatia noastra de prietenie exista multe saruturi(normal ca nu pe buze happy ) multe imbratisari multe cuvinte dulci, dar eu o iubesc ft mult, dar ma tem ca daca ii zic asta si ea va zice nu se vor strica relatiile familiare. Eu sunt un baiat cu caracter foarte puternic dar ca cand ascult versul din "Vunk & Andra-Numai la doi" Noi impartim iubirea numai la doi, la alti doi de cat noi mi se face pielea de gaina. Pls, cum sa ii demonstrez ca o iubesc? greece12 HELP big grin

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ei,daca-i asa,cauta sa te apropii mai mult, inseamna ca fata te accepta in zona ei de confort si se simte bine cu tine, iesiti impreuna si spune-i ca ceva incepe sa se schimbe in modul in care o privesti, o simti ceva mai mult decat o prietena...
Si vezi ce reactie are!
Alege-ti cuvintele cu grija si spune-o cu bucurie, te astept cu noutati!
happy

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu-i usor,totul depinde de cum te priveste si ea.
Daca in afara relatiilor de familie,ea nu te cauta si nu sunteti nici macar amici,nu esti in zona ei de interes sau nici nu te-a privit vreodata ca pe un potential partener.
Cauta sa te scoti in evidenta,altfel decat pana acum,glumeste cu ea,fa-i complimente reale,tachineaz-o,o cunosti si ii stii slabiciunile,ofera-i ceea ce doreste.
Initial,trebuie sa deveniti un soi de amici erotici ca sa poti fi luat in seama si abia apoi,poti trece la partea in care ii declari sentimentele tale,nu te grabi.
Ce stii de spre ea? Poate fi intr-o relatie,poate e indragostita,toate lucrurile astea tu trebuie sa le afli si cea mai buna sursa este ea.
Asa ca,initial,devino amicul ei,sa puteti discuta orice,sa-i devii absolut necesar,sa nu admita sa faca un pas fara sa-ti ceara parerea... poti?
Si sa ai mare grija,relatiile care va unesc au un anumit echilibru,daca ceva se deterioreaza, vor fi afectate si familiile voastre, ai nevoie de multa rabdare si prudenta!
Hai, fa-ti un plan de actiune si incearca!
Succes, totul e posibil!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru greece12):

Stiu totul despre ea happy si ea respectiv despre mine, nu are prieten si mereu facem glume si ne comportam ma rog asa in cat toate persoanele straine ne intreaba daca suntem impreuna.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu cred ca i-ai demonstrat deja ca o iubesti.Si ea probabil e in aceeasi situatie ca si tine.
Nu-i zi nimic ca e posibil sa strici treaba, doar incerca sa duci lucrurile la un alt nivel, dar nu brusc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te si spune-i direct in fata ce vrei si gata

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ii spui ce simti si vezi... daca nu, nu vei afla nici-o data nimic.Curaj,nu se intampla nimic rau.Si oricum..."Tot raul spre bine".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cum ii demonstrezi ca o iubesti? eu zic cu sinceritate..si atat, tb sa ii spui ce simti, nu risti nu castigi! iar in fond chiar daca ea nu iti impartaseste sentimentele eu sunt sigura ca o relatie de prietenie nu se strica asa cu una cu doua, plus ca daca si ea are aceleasi temeri ca si tine, nefacand nici un pas nu vei sti nicioadata.ia-ti inima in dinti!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează