| prapaditu a întrebat:

Salut, în curând fac si eu 18 ani, am stat impreuna cu peste 8 fete si am ajuns in patul la 3, la una chiar si de 3 ori, ba si am excitat-o, i-am pus mana pe fund si tot nu a vrut sa facem dragoste, care e problema mea? De ce nu vor fetele sa faca sex cu mine? Nu sunt chiar asa urat, nu ma comport asa de urat, am tupeu cand trebuie, ma duce capul cand trebuie dar nu inteleg, ce nu e bine cu mine? Am ajung virgin la 18 ani, toți băieții rad de mine si eu nu pot sa le zic nimic, ce pot face?

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Trebuia sa pui pul pe ele dar nu ai stiut sa te descurci cu ele. Daca erau minore e bine ca nu ai facut o prostie dar de acum inainte va fi mai greu cu ele. Sant complicate cazurile la un nr de indivizi in lumea asta si nu reusesc niciodata sa agate in timp ce altii reusesc. Alternative vor fi oricand daca te saturi sa mai tragi sperante la femei (nu zic sa ajungi homo) dar sant corporatii care vor sa faca roboti in timp

| ania a răspuns:

Ia-ti p nevasta daca chiar edti un barbat responsabil.Pastorul de la biserica pe care o frecventez s- a insurat la 18 ani, la 20 avea deja o fetita. Daca te insori sigur vei avea cu cine face sex. Orice fata mai mult decat sa faca sex isi doreste sa o ibeasca cineva, sa o considere unica intre toate fetele sa-i fie loial si dedicat si asta o dovedesti prin casatorie.Nu e cinstit sa pretnzi unei fete ceea ce tu simti ca ai nevoie fara sa fi dispus sa oferi si ceea ce ea simte ca are nevoie.Si sotul meu era virgin la 23 de ani cand am devenit prieteni si l -am apreciat foarte mult ca desi initial am decis ca ne vom casatori peste 2 ani si jumatate, la terminarea facultatii, vazand ca atractia e prea mare a zis sa me casatorim peste careva saptamani ca sa nu ne mai frustram aiurea dar sa nici nu- L suparam pe Dumnezeu facand sex inainte de casatorie.

| Jassmina a răspuns:

In primul rand, nu duci o fata in pat, ii pui mana pe fund si te astepti sa-ti cedeze. Este gresit comportamentul tau!
Vorbeste cu fata, intalneste-te de mai multe ori, fii dragut, amabil, placut, fa-i complimente, sarut-o si vezi daca-ti raspunde la fel.
La un moment dat cand te-ai convins ca te place si vrea sa fie cu tine, poti deschide subiectul sexului, daca si ea doreste, daca vrea sa o faceti impreuna samd.

| LovedbyGrace a răspuns:

Și care e problema în a fi virgin la 18 ani?
App...cu atitudinea asta nu o să ajungi prea departe. Alege o fată, iubește-o, ia-o de soție...și pe urmă vine și restul. Și crede-mă că ai fi mult mai fericit, decât atunci când îți bați joc de opt.

| Eibogu a răspuns:

Fiindcă așa au decis...nu e normal sa pui mana la fund si normal ca o sa te refuze

| Ovd9621 a răspuns:

Sincer îți spun că nu trebuie sa te descurajeze părerea altora! Încearcă să le oferi acea siguranță și încredere! Pentru că dacă tu te agăți de orice lucru și forțezi sa se întâmple asta vor crede că doar asta vrei de la ele! Făte plăcut, ascultale, înțelegele și lăsa lucrurile sa vina de la sine! Doar așa o să obții ceea ce vrei! Sa știi că și o fată "ușoară" de multe ori nu cade din prima! Sper că ți-am fost de folos! Multa bafta și încredere în tine!