| Cuceri98 a întrebat:

Salut! Lucrez la o firma din octombrie si am 27 de ani.Chestia e ca vreau si eu o prietena.La serviciu am o colega care imi place are c-am 22-23 de ani.Ea e de la tara.Ea e mai veche la servici.Ideea e ca imi e draga dar nu stiu statusul ei relational.Suntem pe schimburi diferite. Daca eu is 2 ea e 1, daca ea e2 eu is 3, daca am zis sa incerc sa fiu mai sociabil, eu sunt introvertit dar am zis sa incerc sa ma vag in seama cu ea si m-am m-ai bagat in seama cu ea.Gen o m-ai salut mai schimb 2 vorbe rareori cu ea inainte sa incep munca si ea sa se pregateasca sa plece acasaDe pilda cand o salut ea imi zambeste, dar asa e cu toata lumea, de dragobete am intrebat-o cum a petrecut ziua! Si ea a inceput sa rada.De asemeni am vazut ca are 2 inele pe degete.Ieri mi-am facut curaj si am intrebat-o de inele i-am spus ca ca sunt frumoase si am intrebat-o daca sunt cumparate sau facute cadou.Mi-a zambit largvenindu-i usor sa rada si a zis ca is facute cadou.De verigheta n-am intrebat-o, desi intentionam, ca sa fiu sigur. Oare e casatorita sau intr-o relatie sau e posibil sa fie singura? Ziceam sa o invit in oras weekendul viitor dar nu stiu daca e singura sau nu.De asemeni am colegi baieti singuri car nu au o relatie cu cineva la servici.Banuiesc ca o invita unu daca ere disponibila nu? Sincer mi-e draga! E vreo sansa sa fie inelele gen de la prieteni, parinti apropiati sau e de la vreun iubit, sot? Banuiesc ca e cu cineva dar nu sunt sigur.E posibil sa n-aiba prieten/sot/iubit? E vreo speranta sau ar trebui sa renunt la idee? Oare ma place macar ca amic? Ar trebui sa o invit in oras sau sa imi vad de treaba mea si sa vad renunt la idee si sa caut in alta parte?

4 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cel mai probabil e cadatorita. Dar poți sa faci pe prostul si sa o intrebi :e inel sau verigheta?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Intrebarea ta e cum afli statusul ei relational.
Ai 2 variante: o intrebi pe ea sau intrebi o colega de-a ei.
Pe ea o intrebi sub forma de invitatie la cafea/suc. Daca e de acord, aveti ocazia sa discutati si o intrebi daca e intr-o relatie. Daca te refuza, atunci inseamna ca e luata.

Vino putin mai devreme la munca sa ai cateva minute de discuti cu ea.

| Cuceri98 explică:

Am intrebat un coleg cineva de incredere si mi-a zis ca nu e maritata dar, are prieten, iubit.Banuiesc ca nu are rost sa o invit in oras sau sa imi fac sperante nu?

| Denisafgvdyb a răspuns:

Păi dacă are verigheta îi clar ca este măritată, dacă îți zâmbește și te salută politicos asta nu înseamnă nimic… femeile care vor să fie curtate, chiar dacă sunt măritate, e posibil să nu poarte verighetă, cred eu