|

Salut, nu stiu daca e normal ca azi m-am masturbat si gen după cateva ore am vazut ca venele de la penis sunt mai groase.

Ce trebuie sa fac? Si de la ce s-au făcut?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Atat in exterior adica in interiorul pielii care acopera suprafata penisului, cat si in interiorul trunchiului penisului care este format din 2 corpi cavernosi + 1 corp spongios, exista o retea extrem de vasta si de deasa de vase de sange, intre care unele vase de sange pot fi foarte groase, mult iesite in relief, deci si foarte evidente, dar si vase de sange mai subtiri si vase capilare. Vasele de sange si mai ales cele principale, ies in relief si devin foarte vizibile si evidente pe suprafata penisului in momentul in care sungele este pompat cu maxima putere de catre inima in toate vasele de sange care existain trunchiul penisului pentru a se produce intrarea in erectie. In multe cazuri vasele de sange principale care sunt localizate in interiorul pielii care acopera suprafata penisului pot sa ramana vizibile permanent, deci si in momentul in care penisul este flasc fiindca in interiorul acelor vase de sange circula incontinu o cantitate mare de sange. Sanatate!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic!
Este un lucru perfect normal, care se intampla tuturor baietilor si barbatilor, dupa ce intra la adolescenta si organele reproducaoare incep sa functioneze.

| a răspuns:

Nu te mai masturba. Teortia celor care spun ca masturbarea este ceva normal pica atunci cand iti dai seama ca penisul este de fapt pentru o relatie oficiala in doi, si nu ma refeer la relatia "penis-mana", ci la relatia barbat-femeie.

| a răspuns:

Masturbarea un lucru perfect normal... ti s-au ingrosat venele pentru ca atunci cand ai o erectie mai mult sange trece in penis pentru a creste si a se intari iar sangele trece prin vene. Absolut nimic nu e gresit.