|

Salut! O intrebare, am fost 9 luni cu o fata si dupa un timp nu ne-am mai inteles, erau gelozii din partea ei fara rost, fiind o persoana foarte orgolioasa si rasfatata voia sa iasa totul ca ea, insa cu toate ca o iubeam s-a produs o ruptura intre noi..am fost despartiti timp de 4 luni, timp in care am mai umblat cu cateva fete, ea a crezut ca am o relatie serioasa, insa deloc. Pur si simplu nu putusem sa ma atasez de nimeni..in acest timp ea se intorsese la fostul ei, a fost o luna cu el, au fost si la munte impreuna, s-au culat, mai multe, iar apoi acesta nu i-a mai raspuns (a lasat-o cu ochii in soare)..si a inceput sa-mi trimita mie snap-uri. I-am raspuns si eu la unul..si ne-am intalnit..intrebarea e urmatoarea. Mi-a zis asa"nu cred ca ma mai aveai inapoi daca gaseam pe cineva sa-mi ofere ce voiam"..si traiesc cu gandul asta, nu pot fi cu o persoana care a fost atinsa de altul si nu pot avea incredere intr-o persoana care ma uitase intr-un fel fiind cu altcineva, pe cand eu nu o uitasem, cum ati proceda in locul meu?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Dar oare ea ar putea fi cu unul ca tine care a mai fost cu alte fete?
Ea de ce să nu aibă dreptul să fie cu cine vrea după ce v-ați despărțit? Așa cum tu ai umblat cu câteva fete și ea avea dreptul să fie cu cine vrea ea.
Dacă ai o astfel de gândire atunci nu o mai căuta, nu are rost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Impaca te cu ea si lasa ce s-a intamplat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Renunta. Nu are sens sa continuati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Esti o falsitate, ai tu impresia ca daca ea a fost cu fostul ei 5 minute la un ceai e ultima...pe cand tu ai dreptul sa umbli cu toate disperatele, sa faci ce vrei tu ca doar ai mai multa piele in chiloti decat ea.
In locul ei nici nu trebuia sa se întoarcă la tine daca era fata desteapta, asta e adevarul, fiindca fericita langa tine categoric nu va fi. Ai idei de tot... "iubesc tradarea, dar urasc pe tradator" asta e caracterizarea ta.
Las-o ca nu merita sa fie nefericita langa tine. Isi va gasi altul care o va rasfata si langa care nu va avea motive sa fie geloasa, caci va fi un barbat de nota 10!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru saresipiper):

Ideea e ca nu avea motive sa fie geloasawinking nu am inselat-o niciodata si nici nu vorbeam cu altele..si nu, mi-a marturisit ca a facut sex cu el..de ce sa fiu fals? Cand nu i-am gresit niciodata? A spus ca va fi geloasa cu oricine va fi, ca nu are incredere in oameni

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru real8849):

Asa crezi tu ca nu i-ai gresit, asa spui tu. Adevarul e la mijloc! Vrei sa zici ca nici nu le-ai atins pe fetele alea? Sa fim seriosi. Daca chiar erai vreun ingerica, incercai sa faci tot posibilul sa o impaci, dar tu ai facut totul ca s-o inlocuiesti, crezand ca alta e mai speciala! Oricum nu va potriviți, ea e geloasa si recunoaste asta, pe cand tu esti extrem de deranjat ca ea a facut treaba aia cu fostul ei (deci te doare, tot din gelozie) dar nu recunosti. Trebuia sa te gandesti inainte sa te desparti de ea ca exista sansa sa-si gaseasca pe altul. Acum o vrei inapoi ca de aia si intrebi, dar nu poti trece peste faptul ca fostul a venit din nou pe la "ea". Sfatul meu e sa o lasi, sa fii cu altcineva si sa nu ii dai, la modul cat mai real vorbind, motive de gelozie (holbat/chat/follow/like-uri la altele etc. Adica sa nu iti bati joc de omul care nu iti greseste. Daca nu va mai intelegeti, ramaneti amici ca viata merge inainte!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic să-ți vezi de treabă și să nu-i mai acorzi atenție.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează