anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut!

Pentru femei este important cate partenere a avut un potential iubit in trecut? Conteaza sa fie mai multi sau mai putini?
Eu de exemplu, ca baiat, as prefera ca fata sa fie virgina, sau sa fi avut cati mai putini parteneri pana la mine. (1-2)

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Eu sunt foarte bucuroasa ca sorul meu era virgin la casatorie si ca acest dar extraordinar al Creatorului ne leaga numai pe noi, ca nu exista riscul sa intalnesc pe strada sau oriunde femei care sa se iute la el cu un suras, ca stiu si ele.Sunt convinsa ca e cea mai buna posesivitate posibila.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.
2. Nu.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai poate si si ea prefera acelasi lucru, depinde de la fata la fata.

| Xchop43 a răspuns:

Femei virgine? Mă faci să râd. Și da, pentru ele contează câte partenere ai avut în trecut. Dacă află că nu ai avut niciuna, te va crede un neexperimentat și un dubios.

| Eireann a răspuns:

Nu ma intereseaza numarul de partenere sexuale dar ma intereseaza sa fii avut relatii in trecut (daca ma intereseaza o relatie cu el, daca as vrea doar sex atunci prezervativ sa fie si in rest da-i sa sune ). Relatia se invata, un barbat care a avut relatii inainte stie mai bine cum sa comunice, sa faca compromisuri si sa impuna limite.

Răspuns utilizator avertizat
| AMATTO a răspuns:

Ca băiat, dacă potențiala iubită nu e virgină, cum ai putea știi câți parteneri a mai avut? Îți spune ea și tu crezi? laughing
Dacă nu e virgină dar spune că e și mimează dezvirginarea, ești atât de exert încât să ai certitudinea că a fost sau nu virgină?
Dacă e virgină, de unde știi cu certitudine că nu a făcut sex oral, sau anal și cu câți parteneri?
Deci?

| Yandre a răspuns (pentru AMATTO):

Sunt anumite semne care o dau de gol. Respectiv il dau de gol.
Daca intri intr-o incapere si sunt niste persoane, poti sa te uiti atent la limbajul non verbal reactiile Lor si iti dai seama imediat care si cum e. Nu stii cu exactitatr dar poti deduce.

| Yandre a răspuns:

Succes in a o gasi. Poti sa te duci la o manastire. Nici macar acolo nu gasesti virgine.
Conteaza sa vrea ceva serios, nu sa umble din floare in floare, dar nici sa fie virgin. Femeile vor un barbat care toate femeile il vor(sau au Mai facut sex/au posibilitatea de a face sex cu altele)dar sa fie intr-o relatie numai cu ele si sa le ofere atentie numai lor. Alea proaste.care sunt deluzionale.
La fel si astia ca tine care vor numai virgine.