Uite cateva propuneri :
- incerca sa te comporti frumos cu ea, ofera-i mici atenii, si cand spun asta nu ma refer neaparat la cadouri, poti folosi si o vorba buna. Daca cumva esti mai nepasator, dezinteresat si faci asa cum te taie capul si cum simti, este bine ca in preajma ei sa te schimbi un pic. Chiar daca tu vorbesti frumos cu ea, trebuie sa vorbesti si cu altii, asa ii vei face o impresie buna.
In momentul de fata tine totul doar de comportamentul tau si ce limaj adopti.
- fai cat mai multe complimente legate de orice te atrage la ea, nu te lega numai de corp, pentru ca va crede dupa aia ca doar asta iti place la ea.
- spune-i sincer ce simti tu pentru ea, fara sa te bufneasca raspul sau eu stiu in timpul ala sa mai vorbesti cu ea.
- evita chestia " de cant te-ai vazut mi-ai placut, esti viata mea, sufletul meu, etc. " pentru ca v-a parea ca exagerezi si v-a crede ca o spui la gluma.
- Sa nu faci in preajma ei gesturi, sa ii pui mana eu stiu pe unde, sau sa spui ceva gen ' ce fund/sani, etc. ai", daca tot vrei sa ii faci un compliment legat de corpul pe care il are, poti sa folosesti " imi place mult cum arati, din punctul meu de vedere, ai un corp perfect, esti nemaipomentita, etc. "
- fi mereu aproapte de ea, ajut-o cu orice, ascult-o cu calmitate si atnetie atunci cand are ceva de zis si incerca sa o ajuti, demonsteaza-i ca este cineva caruia ii pasa de ea si mereu va fi acolo cand are nevoie.
Bafta! Ai grija ca fetele sunt sensibile si firave ( unele ) ) Fundaa?
Pentru faptul ca o " iubesti", felicitari, este un sentiment frumos, chiar sanatos, dar este strict problema ta, ce nu o obliga pe ea la nimic. Acelasi drept il poate avea si ea fata de un baiat.
Ideea e ca pe mine ma chinuie faptul ca nu stiu daca ma place sau nu...Nu vreau sa o oblic in vreun fel sau orice de genu asta.
Daca nu ma place, e okey, asta e.
Stii ce inseamna a curta o fata? Este modul cel mai elegant de a te convinge si de a afla rapunsul ei.
Tocmai asta este problema, daca doar stai sa-ti plangi de mila nu o sa afli niciodata ce gandeste despre tine. In loc sa actionezi stai si te consumi singur fara motiv iar chestia asta iti poate face rau.
Pai daca o cunosti deja si sunteti prieteni, ai putea sa incerci sa o inviti undeva. Sau sa te bagi si mai mult in seama cu ea decat pana acum. Fa-i complimente scurte si dragute. Intreab-o ce mai face, ce e nou in viata ei, ce ii place etc.
Pai de ce nu te imprietenesti cu ea? nu-i spune din prima ca o iubesti, pentru ca s-ar putea s-o sperii(mai ales ca este satula de baieti care se tot da pe langa ea)trebuie sa o iei usor, spune-i "buna"daca-ti raspunde e ok, daca nu, s-ar putea sa nu te placa.