| bius123 a întrebat:

Salut, scriu aici in disperare pentru ca simt ca ma ofilesc pe dinauntru, as dori niste sfaturi. Cum sa incep?
Am cunoscut o fata acum ceva timp, cam vreo doua luni, am vorbit zilnic, zi de zi. Ne-am hotarat si ne-am intalnit. Am decis sa fim impreuna, mai mult la insistentele mele. Nu stiu cum sa zic dar de cand ne-am vazut s-a racit total fata de mine, adica inainte sa ne vedem era dulce si tot felul de chestii iar dupa nici macar un mesaj dragut nu mai primeam de la ea, simteam ca nu ma mai vrea ca nu ma mai doreste. Azi am vrut sa lamurim lucrurile si mi-a bagat tot felul de chestii ca ea nu poate sa iubeasca, ca nu poate sa-mi ofere afectiune ca ea e asa de cand se stie, tot felul de scuze ca merit ceva mai bun, o fata care sa ma iubeasca cica. Am mai avut discutia asta si la fel mi-a spus ca nu poate sa iubeasca deocamdata si e rece mereu, am zis sa treaca de la mine, credeam ca, cu timpul isi va reveni, dar a fost invers cu cat trecea timpul ea se distanta de mine. Azi ne-am certat si cred ca ne-am despartit, nu ne mai vorbim. Nu stiu ce sa fac, simt ca innebunesc deja, numai pe ea o am in gand, simt ca arde sufletul in mine, m-am indragostit foarte tare de ea, nu stiu ce sa fac. Sunt disperat si nu cred ca voi trece peste asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| butterflyrose810 a răspuns:

Primul lucru cu care ai gresit a fost faptul ca ai insistat si foarte probabil s-a simtit presata sa fie impreuna cu tine chiar daca nu isi dorea asta si poate ca nu esti genul ei din punct de vedere fizic, asa sunt fetele IMATURE se uita numai la fizic. Mi se pare foarte dragut ca tii asa la ea dar se pare ca ea nu e aleasa, las-o sa plece ca nu are rost orice i-ai face. O sa mai apara fete in viata ta.

| bius123 explică (pentru butterflyrose810):

Butterfly, imi poti da un Facebook/Instagram, ceva sa te contactez?

5 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Disperările nu aduc nimic bun, ba dimpotrivă. Nu faci decât să te consumi in mod inutil.
Din experienta mea iti dezvălui faptul că, nu are sens să te raportezi la persoanele care renunta la tine. Nu ai decât de pierdut.
Calmează-te, nu este singura fată de pe acest pâmânt, situații de genul acesta mai poți intâlni.
Nu are rost să insiști asupra unei persoane care nu te vrea, nu faci decât să iti hranesti niste dorinte care nu se vor consuma.
Pe urmă tot tu vei fi cel dezamăgit.
Pur și simplu acceptă situația, indiferent dacă îti convine sau mai puțin.
Să stii că viata nu este formată doar din plăceri, prin urmare asta este doar începutul.

| Xchop43 a răspuns:

Gândește-te că toate fac așa. Nu știu ce vor și îi fac pe alții să sufere și după tot bărbații sunt de vină. Eu unul zic să îți cauți un hobby și să le dai naibii de fete că mai mult aduni frustrări și dezamăgiri. Ea arăta la fel ca în poze? Și întreb de curiozitate, ai mașină?

| bius123 explică (pentru Xchop43):

Din pacate, nu...

| Xchop43 a răspuns (pentru bius123):

Asta e una din probleme. Dacă aveai mașină, in special BMW sau merțan cu siguranță statea fata cu tine.

| bius123 explică (pentru Xchop43):

Va rog sa ma ajutati, arde sufletul in mine... sad

| Xchop43 a răspuns (pentru bius123):

O să treacă de la sine. Deși am 19 ani am trecut prin așa ceva și știu cum e...

| TFL007 a răspuns:

Aici chiar era benefic sa aplici ce spunea ala de la fara sens tv in clipuri, daca nu te-a dus mintea sa cauti AI PIERDUT acum ia si SUFERA

| DonGiani a răspuns:

Nu te place. Ce nu înțelegi? Cu timpul trece toată durerea. Ca sfat de viitor, nu trebuie sa fi foarte insistent, dacă te place trece prin foc pentru tine, crede-mă ca nu exagerez. Bafta!

| Xchop43 a răspuns (pentru DonGiani):

Fetele să treacă prin foc pentru un băiat? Ce glumă bună. Ar face-o dacă acel băiat are fizic de invidiat și e de bani gata.

| DonGiani a răspuns (pentru Xchop43):

Cred ca s-a înțeles ce am vrut sa zic.

| bius123 explică (pentru DonGiani):

Mai oameni buni, nu intelegi, daca nu ii placea de mine credeti ca se mai saruta cu mine, mai accepta sa fie cu mine impreuna? i-am zis dinainte sa ne vedem daca vrea ceva sau nu, si a acceptat sa fim impreuna, eu am insistat la inceput. Eu cred ca o fata care nu te place nu se mai saruta cu tine asa din bun senin.

| DonGiani a răspuns (pentru bius123):

Cel mai bine pentru tine ar fi sa lași timpul sa treacă și sa îți vindeci rana sufleteasca și apoi poți sa cunoști pe cineva care te merita cu adevărat. Baftă.

| Ofiintă a răspuns (pentru Xchop43):

Părerea mea este că nu trebuie să treci prin foc pentru nimeni. Din experientele avute, chiar nu merită sa depui mai mult efort decât este firesc. Nu de alta, dar dacă nu există reciprocitate, nu există nici relație.

| bius123 explică (pentru DonGiani):

Aseara am facut greseala vietii, am inghiti 20 de pastile de tenaxium, noroc ca m-au gasit parintii la timp. Acum sunt la spital in perfuzii, am facut greseala vietii... sad

| Anemari456 a răspuns:

Bună, dacă ea a făcut toate aceste chestii, din punctul meu de vedere nu te merita, meriți ceva mai bun, tu trebuie întâi sa te gândești la tine. Dacă îți este bine ție bine? Sunt fete cu miile, nu mai pune suflet pentru cine nu merita, ridicate și mergi mai departe, arătai ca nu îți pasa, tratează cu indiferenta!