| Lexmyyy a întrebat:

spuneti-mi si mie va rog cam ce si-ar dori o fata de la un baiat adica. cam cum ar trebui sa arate, cum ar trebui sa gandeasca. plz dati si exemple va rog

4 răspunsuri:
| AndreyG a răspuns:

Trebuie sa gandesti cum gandesti si sa arati cum arati. nu-s eu fata dar nu cred ca s-ar uita la prefacuti. aveti putina personalitate oameni buni, nu va schimbati doar pentru a obtine ceva. e chiar penibil. pentru a cuceri o fata oarecare trebuie sa ai atitudine. pentru a cuceri o fata serioasa iti trebuie sinceritate.

| Neinteresantul a răspuns:

Puteai sa folosesti functia "Caută întrebări sau răspunsuri" si gaseai ceva.

Intrebarea e pusa degeaba. Fiecare fata isi doreste ceva diferit. Si isi schimba preferintele aproape zilnic. Deci ceea ce vrea acum, poate maine nu mai vrea. Si tot asa pana pe la 24 25 de ani.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt vreo cateva miliarde de fete si cateva miliarde de baieti. tind sa cred ca nu gandesc toti la fel asa ca intrebarea ta nu are niciun rost

| CocooCocoo a răspuns:

Nu trebuie să fii o altă persoană pentru a te place fata respectivă, trebuie doar sa fii tu însuţi, nu să încerci să fii altcineva. Dacă te place cu adevărat te place pentru cine eşti, nu pentru cine încerci să fii. Şi. cum să te comporţi. trebuie să fii înţelegător, nu este deloc greu. Sper să te ajute. love struck