|

Salut! Sunt baiat, am 17 ani si sunt împreună cu o fata de câteva luni. De ceva timp încoace am rețineri când facem sex deoarece știu că mă ține cam puțin. Undeva la 5-7 minute când nu ma masturbez înainte și 10- 15 minute când mă masturbez înainte. Ea nu imi spune nimic însă eu o văd puțin dezamăgită pentru ca fix atunci cand ea se simte cel mai bine si nu mai are mult până la orgasm, vrea din ce in ce mai repede si eu simt cum ma termin. Ce as putea sa fac să termin mai greu? Vreau sa o duc si eu la orgasm. Multumesc

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Invata sa ii faci sex oral ca lumea, ala e pe locul 1, pentru ca nu e stresata de alte alea, si daca reusesti ca ii oferi cateva, se uda super si orgasmul vaginal e mai usor de obtinut!
Te golesti cu o ora inainte, dar ce te faci daca ea isi vrea lingurita de adn si tu nu ai de unde sa ii dai?!

| a răspuns:

Ai putea sa-i faci un preludiu bun inainte, sa o exciti bine, sa-i obtii un orgasm clitrodian intai si apoi sa ajungeti la sexul cu penetrare vaginala.

| a răspuns:

Actul sexual care este considerat si apreciat ca fiind IDEAL are o lungime de circa 7-10 minute conform tuturor sexologilor si a ''expertilor'' in acest domeniu. Pentru ca femeia sa ajunga in/la starea de orgasm in afara de penetrarea propriu zisa in unele cazuri trebuie sa fie stimulata suplimentar si prin masturbarea clitorisului sau intretinerea ai a unor alte jocuri/fantezii sexuale

| a răspuns:

Antidepresivele incetinesc ejacularea. Ai putea incerca, la recomandarea unui psihiatru, pentru tulburări de dinamica sexuală.

| a răspuns:

În timp ce faci sex freaco și la clitoris.

| a răspuns:

Iti bati capul degeaba. O sa-ti spun cum sta treaba, e problema ta daca ai suficient discernament sa crezi si sa iei de bun ceea ce eu iti spun.

Nu e vina ta deloc. O femeie normala ar trebui sa se termine in maxim 10 minute de la penetrare. De ce nu se intampla asta? Pentru ca vorbim de o relatie asta si/sau altele, care sunt fortate. Fortate de cei implicati. Si se incearca artificii. Gen preludiu prelungit, rahaturi pe coama. Treaba asta e naturala si daca nu merge nu merge. Next tata.

O femeie cu care te vei potrivi, va incepe sa se termine de cum ai intrat. Si-o tine tot in miau-miau apoi se termina.

Sa spunem totusi ca vrei sa fi ca ceilalti. Sa fortezi si tu relatia asta. Sa o impingi de la spate precum un trabant. Fie. Poti incerca preludii cu degetele sau altfel, si poate cumva se ajunge sa se termine si balauru. Dar asta nu-i treaba. Asta numa` sex nu e ci o corvoada.

Eu, am invatat in timp, mai exact in (41-16) 25 de ani ca exista femei cu care te potrivesti natural, si femei cu care nu te potrivesti. Cu cele cu care nu te potrivesti, in general nici nu te iubesc foarte foarte, dar nu ne intereseaza asta.

Pe scurt: nu e nimeni vinovat. va faceti vinovati insa amandoi pentru ca o impingeti de la spate.

| a răspuns:

Ca să o freci și la clitoris, ar trebui să fie ea în poziția capră, sau lingurița, sau pe la spate în picioare. Altfel în poziția misionarului, mâna băgată între burți, este foarte incomod și obositor.