|

Salut.
Sunt baiat si am 18 ani.
In ultimele luni am incercat sa am contact sexual de cateva ori (3-4) dar imediat dupa ce " o bagam " ejaculam.
Nu stiu daca se datoreaza lipsei de experienta deoarece au fost primele dati sau am o problema. In ultimul timp ma streseaza asta si imi e si frica sa mai incerc.
Am inteles ca la inceput este ceva normal dar nu stiu ce sa zic.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Se datoreaza masturbarii excesive.

| a răspuns:

Da este cat se poate de normal ceea ce ti s-a intamplat. In cazul tau de fapt, este vorba de asa numita ejaculare rapida care se produce in momentul in care penisul atinge ''pasarica'', sau in primele secunde de penetrare a vaginului, indiferent de cat esti esti de excitat in acel moment datorita faptului ca iti lipseste cu desavarsire experienta sexuala. Ejacularea precoce este de fapt o disfunctie sexuala care se datoreaza starilor intense de excitatie, de surescitare, a starii de abstinenta prelungita, dar mai ales in cazul tinerilor/adolescentilor, din cauza neinceperii vietii sexuale si implicit a lipsei de... experienta sexuale. Fiindca aceasta situatie este in stransa si directa legatura cu starea psihic0-mintala, se apreciaza ca situatia incepe sa se schimbe si se imbunatateste, NUMAI dupa ce trece un anumit timp fata de momentul in care a fost inceputa vieta sexuala. Insa acest lucru se produce numai in cazul in care sunt intretinute tot mai multe contacte sexuale, cat mai constante, cat mai numeroase si mai ales ca acestea sa fie intretinute cu una si aceeasi persoana. Doar asa se obtine experienta sexuala necesara pentru a reusi sa fie coordonata, controlata si de a retine ejacularea pe perioada de timp dorita. Numai daca se procedeaza asa, doar atunci in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare se stabilizeaza si devine controlata. In prezent nu exista pe piata/comert niciun medicament, produs, preparat pentru tratarea acestei afectiuni care conform studiilor/cercetatorilor se pare ca afecteaza 1 din 3 barbati. Astfel, reiese ca in acest moment singurele tratamente de "specialitate" si cu adevarat eficiente se reduc la eventuale sedinte de consiliere psihologica si/sau folosirea unor antidepresive. Insa in cazul tau (particular) in mod garantat o iubita adevarata, unica ar reprezenta tratamentul adecvat fiindca numai prezenta/existenta ei, te va "vindeca" si scapa definitiv de toate necazurile actuale. Multa sanatate!

| a răspuns:

Da, la inceperea vietii sexuale este normal ce ti se intampla. Daca acest lucru se repeta, consulta un medic urolog. El iti va spune ce ai de facut in continuare. Urmeaza intocmai sfaturile medicului.

| a răspuns:

Este din cauza faptului că esti super excitat. Foloseste prezervative cu anestezice!