|

Salut, sunt boboc. Și cum nu am fete in clasa as vrea sa cunosc și fete din liceu laughing)

Doar că nu am niciun prieten fain cu care să mă duc să cunosc fete laughing)

Și mă gândesc să mă duc singur, dar habar nu am cum să mă bag in seama asa mai ales că fetele stau de obicei in grup deci mna, ele îs mai multe și eu îs singur laughing)

Cum as putea să mă bag in seama cu ele!

Mulțumesc mult, dau Funda

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

în primul rând îți trebuie multă încredere în tine, vrăjală cum s-ar zice pe românește dar nu la stadiul în care să te ia de prostu care vine să ne pupe în..., ci „cantitatea" perfectă de complimente amestecată cu mici hârjnoli prin care să le faci să se îndoiască dacă chiar te dai la ele sau te joci cu ele. găsești mai multe despre seducție pe net, n-are rost să intru în detalii.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Te imbraci intr-o armura argintie si perfect stralucitoare
si vii la scoala pe un cal alb
apoi fetele IN GRUP vor veni dupa tine rolling on the floor

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Păi prima data încearcă să te bagi în seamă pe internet cu una din ele, după care daca este una care dorește să vb cu tine, împrieteneste-te cu ea, după cand mergi la scoala mai vb cu ea si tot asa pana te baga in grupul ei de prieten/e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai daca arati bine si te plac, mai bine, ca ai mai multe din care sa alegi, vei vedea repede ca te plac si ca vor sa le bagi in seama, se vede priviri, comportament, atitudine ca tocmai asta vor, ca tu sa te prinzi si sa intri in vorba, asa ca devine treaba foarte simpla dupa aia, ce treaba ai tu cu altii? Baga tare tu singur, fi optimist, incearca ca oricum nu ai ceva de pierdut. Nu merge, nu merge, aia e. Daca fizicul e deficitar, atunci este o problema (presupunand ca ai celelalte calitati morale), nici nu conteaza ca-s mai multe sau una. Daca nu simti ca iti da de inteles ca te place, e clar ca nu te place respectiva. Incearca si vezi ce iese.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează