|

Salut, sunt împreună cu o fată de care imi plăcea foarte mult, am ajuns împreună, in fine.

Totul era frumos la început dar de ceva timp a început sa ma bata...imi este greu sa recunosc, dar nu mai stiu ce sa fac, deoarece nu o pot lovi înapoi. M-am gândit sa ma despart de ea, dar ma gândesc la imaginea mea, adica totul in afară de acest lucru este perfect si nu as avea pe ce motiv sa ma despart de ea, doar cel ca ma bate, iar daca de afla acest lucru imaginea mea socială ar avea mult de suferit, va rog ajutati-ma cu această problemă!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Si nu zici/faci si tu nimic? stai asa ca sacu de box sa dea in tine fara sa actionezi in vreun fel? Pai atunci ti-o cam meriti nu stiu cum sa-ti zic. O fi ea femeie dar nu e normal sa o lasi sa dea asa in tine

| a răspuns:

Bună, crezi că este în regulă să dea în tine? Bătaia nu este bună într-o relație indiferent că o dă partenerul sau partenera. Te sfătuiesc să te desparți de ea. Bătaia provoacă traume. Contează ce va spune lumea? Dacă ne luăm mereu după ce spun alții ajungem să nu mai facem ce este bine pentru noi.

| a răspuns:

De unde știm că de fapt nu o meriți?
Și dacă nu, cam care va fi „imaginea ta socială" dacă ieși din casă cu ochii vineți, obrajii zgâriați ca de pisică și cu părul puțin smuls?!?
S-o stăpânești (vorba vine! rolling on the floor ) sănătos!

| a răspuns:

Poate bataia care ti-o da este din prea multa dragoste fata de tine.

| a răspuns:

Salut,

Cand ea te bate, prinde-o si gadil-o...

| a răspuns:

Ți-ai deschis un cont astăzi și te-ai gândit să faci puțin trolling pe aici?

| a răspuns:

Bună, ar trebui să discuți cu ea să nu mai faca asta sau poate îți dă să te tachneze
Serios te gândești la imaginea ta sociala? Ar trebui sa nu te intereseze ce spune lumea... Sa-ti vezi de viața ta fără a te lasa afectat de niste vorbe spuse aiurea.

Pentru că tu până la urmă ca băiat nu trebuie să accepți lucrurile astea de la o fata oricât de mult o iubești/ placi. cum nici fetele nu accepta să fie batute de bărbați (în unele cazuri)

Oricum încearcă să discuți cu ea... Baftă kiss