| Radu289999 a întrebat:

Salut.

Sunt tata de fată și ceva mă deranjează.

Am 37 de ani, soția mea la fel.

Fata mea are 17 și nu știu cum voi aborda situațiile în viitorii ani.

Am crescut prin multe grupuri de băieți,știu cum sunt, știu ce gândesc, multe chestii sexuale.

La locul meu de munca au mai venit și puști de 18-19 ani.(foarte multi)...am văzut cum gândesc, ce părere au despre femei..etc

Nu știu cum să abordez această chestie pe viitor când va mai creste.

Oare pe cine îmi va aduce acasă..etc etc.

Nu vreau sa se încurce cu vreo unul care sa profite de ea sau așa ceva.

Soția mea o lăsa așa, nu se complică. Spune că e viața ei și știe ea ce face, doar că eu știu cum gândesc bărbații..am fost și eu cum sunt pustii de genul dar sa spunem că am fost mai educat și cu mai mult bun simt..nu eram obsedat sexual sau ceva..mna..așa sunt foarte mulți bărbați.

Tot ce pot sa zic e că mi-ar placea sa-mi aduca peste câțiva ani un virgin, sensibil, timidlaughingsimt că așa ar fi mai în siguranță.

20 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Doamne ajuta! Si eu imi doresc același lucru pentru copiii mei!

| mihai69 a răspuns:

rolling on the floor
Visuri taică...

| doctorandus a răspuns:

Daca-ti aduce unul virgin, sa știi ca ăla nu e normal la cap.

| StoicAnalysis a răspuns:

Stai linistit ca la varsta ei, sigur a avut sau inca are vreun iubit. Sotia are dreptate. E viata ei, si stie ea ce este bine si ce este rau. Incurajeaz-o sa fie deschisa cu tine incat sa-i aduca pe viitorii iubiti ai ei, si sa va cunoasteti. Sau macar sa nu ii fie frica sa iti povesteasca despre acei iubiti.

Asa daca esti in extrema paranoica, ajungi sa faci alegeri ce mai tare o va indeparta pe fiica ta de langa tine.

Nu spun ca frica ta este rea, chiar este una normala. Insa nu actiona pe baza fricii. Ai incredere in fiica ta si tine legatura stransa cu ea. Daca reusesti sa faci asta, nu ai de ce sa-ti faci griji.

| Miruna333 a răspuns:

Este adolescenta, este aproape majora, cum adica in urmatorii ani? Lucrurile de genul se vorbesc pe la inceputul adolescentei.
Este viata ei si alegerile sunt in mainile ei. Pentru ce sa aduca un virgin timid? Sa nu stie ce sa faca in pat si sa nu stie nici cum sa se poarte cu ea?
Nu poti profita de cineva sexual daca ai consimtamantul acelei persoane si exista placere. E un act egal, primesti si oferi placere

| Robert2526 a răspuns:

Eu zic ca esti barbat serios cu familie si copil aproape major si ar trebui sa iti lasi fata in pace! Este viata ei si trebuie sa greseasca si ea ca sa invete. Din greseli invatam nu? Are 17 ani.tu peste cativa ani vrei virgin sensibil si timid pentru ea? ce sa faca cu el? Nu ar fi deloc in siguranta langa asa specimen.

Tu la 20 de ani aveai copil iar pentru fata ta vrei ca la 20 de ani sa aiba un timid virgin si tampit? Tu te auzi? Incearca sa asculti mai mult de sotia ta ca are dreptate!

Daca are nevoie de tine, o sa apeleze la tine dar nu esti paznicul ei sau ceva de genul acesta. Din greseli invatam! Fata ta probabil are deja un iubit si tu nu stii happy Stie ea ce face, tu doar ramai pregatit sa o ajuti orice ar fi

| eliancodrut a răspuns:

Gandesti empiric, chiar in mod bigot, cum gandeste si "ania". Nu trebuie sa le impui pe cine sa aiba iubit si nici ce trebuie sa faca. Sotia ta sa stea de vorba cu ea si sa o povatuiasca. Dar tinerii din ziua de azi sunt deasupra cunostintelor parintilor si in aceasta privinta. Poti tu sa te framanti cat ii vrea, ca ea tot de cine ii place se va indragosti.
Iar cu virginitatea iubitului m-ai dat gata. Cum poti sa gandesti in acest sens? Chiar ca este o cerinta stupida. Tu stii ca un virgin este mai dispus sa insele, decat unul care a mai avut relatii? Si stii de ce? Cel care a mai avut relatii, daca a ales-o pe fiica ta, si-a dat seama ca ea este superioara celor avute anterior. Cel virgin, dupa ce se plictiseste isi spune: ia sa vad cu alte fete cum este.

| just4ubr2015 a răspuns:

Fata de la 16 ani si-a inceput experienta cu baieti si pana acum are destula experienta nu mai sta dupa fundu ei ca ea are mai multa experienta in pat ca tine si sotia...

| Kiran a răspuns:

Hmm, eu as spune ca sunt 2 optiuni, prima, sa vada cu ochii ei ce face neatentia si credinta intr-o iubire oarba sau a doua optiunea, mai buna pentru un parinte, sa ii aratati cum sunt barbatii, ca si cand suntem copii si parintii ne sperie ca ne vor da la fantome sau ceva malefic, doar ca depinde si cum v-ati crescut fica. Daca este rebela de fire, o sa faca intentionat lucrul asta.

Ati putea intr-o zi sa discutati doar dvs si cu ea intr-un moment normal, sa iesiti la pescuit sau ce activitati puteti sa o chemati doar pe ea si sa depanati amintiri cum v-ati cunoscut sotia, apoi treceti la exemple despre unele rude de varsta ei ce au crezut intr-un vis prea frumos si ce parere are, lasati-o sa isi spuna sincer ce crede, daca va da impresia ca nu are standarde inalte, abandonati subiectul si treceti la alt subiect.

Referitor la viitorul ginere, doar timpul si ce concluzii trage prin experienta ei si a altora poate spune ce barbat va vi l-ar prezenta.

| Konstantinos99 a răspuns:

Eu vă răspund tot ca un puști de 20 de ani. Nu toți suntem la fel! Educația, dar și asumarea, sunt lucruri care la băieți vin mai târziu… sau poate niciodată, haha. Eu unul învăț mai greu, dar mă uit la consecințe, trag mereu bilanțuri pentru acțiunile mele, ceea ce m-a făcut mai conservator, mai tradiționalist, dar în același timp hotărât, tupeist și axat pe interese.

Nu cred că vă doriți un timid, decât dacă fiica dumneavoastră e tupeistă — de obicei, extremele se atrag. E 100% responsabilitatea dumneavoastră să aveți grijă de ce face fiica dumneavoastră, atât timp cât locuiește în casa dumneavoastră și chiar și după, când vă cere sprijinul. Asta e relația tată-fiică, așa cum la băieți există legătura fiu-mamă.

Știți la cine aș veni să mulțumesc după 10 întâlniri cu fiica dumneavoastră, dacă o să înțeleg că e bine educată, că a fost cuminte și și-a așteptat primul iubit? Nu la mama-soacră, ci la tata-socru!

Societatea se schimbă, dar oamenii buni tot vor exista. Puțini tineri care să păstreze valorile tradiționale, asta e clar. Inocența pe care o căutați la un ginere ar trebui în primul rând să o aibă fiica dumneavoastră! Ginerele, ideal, să fie și el la prima fată, dar cel mai important e să aibă motive solide să rămână cu ea pe termen lung.

În ziua de azi, familia e în decădere, natalitatea e în scădere — dar toate astea nu schimbă regulile raiului și iadului. Dacă vreți să faceți ceva bun pentru viitorul fiicei dumneavoastră, vă felicit. Poate o îndrumați către un ginere pe măsură.

Eu vă spun toate astea din speranțele mele continue. Doamne-ajută, vă țin pumnii!

| JohnnydeFeer a răspuns:

Un arab cu 1M de euro suna bine.

| IamJoKeR a răspuns:

Salut! fetele in ziua de azi fug de acei baieti sensibili si timizi, o zic din propria experienta ca am fost refuzat de multe ori din cauza asta emotivitatea la baieti este boala grea si nu scapi repede de ea si fata simte asta si bineinteles ca le da cu flit si se uita la cea lalta categorie de baieti mai figuranti, tari in gura, tupeisti pentru ca par siguri pe ei si stiu ce vor.

| Crhis a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic, dar fiica ta e mare si POATE ca deja s-a "incurcat" cu multi pana la 17 ani, poate a fost si pacalita cum spui tu sa faca relatii intime, dar e treaba ei, trebuie sa faca greseli si sa invete din greseli ca pe viitor sa stie sa isi aleaga sotul, sunt multe femei care au fost cuminti in copilarie/adolescenta si ca adulti si au luat o in cap si s au maritat cu "smecheri" fara scoala si doar pe combinatii.

| LightshotAli a răspuns:

Buna ziua. Eu sunt asa foarte timid virgin foarte sensibil și nu am avut niciodata o relatie și am 18 ani. Daca vreti puteți sa ma cautati pe mine daca vreti sa imi faceți cunostinta cu fata dumneavoastra eu nu caut sex nu am cautat niciodată sex puteti sa imi dați facebookul dumneavoastra sau instagramul sau numarul de telefon cum doriți si mi ar plăcea sa incep o relatie cu o fata fara sa caut sex fără sa profit de nimenea nu am de gand sa înșel as fi foarte loial. Daca imi dati instagramul dumneavoastra sau facebookul dumneavoastra sau nr de telefon putem discuta mai multe detalii pe Instagram sau pe Facebook sau pe whatsap.

| eliancodrut a răspuns (pentru LightshotAli):

Tu crezi ca o fata de 17 ani asta asteapta de la un barbat?
Imi vine in minte o scena dintr-un film.
O familie vroia sa agate un tanar pentru fica lor. De aceea il invita la ei. Fata il invita pe tanar in alta camera si il daruta si vrea sa-l dezbrace, ca ea voia sex. Tanarul o indeparteaza si-i spune ca el nu vrea asa ceva. Fata iese plangand din camera si se duce in camera ei. Iese apoi si baiatul, iar mama fetei il intreaba ce i-a facut fetei. El ii raspunde ca nu a atins-o nici macar cu un deget, la care mama fetei ii replica: "Dar cu degetul trebuie atinsa o fata?"
Cred ca intelegi cu ce vor fetele sa fie "atinse."

| LightshotAli a răspuns (pentru eliancodrut):

Pai știu ce zici dar eu nu asta e scopul meu principal dacă vrea și fata și vreau si eu se poate dar daca ea nu e pregatita sau nu doreste nu pot sa ii propun sa faca sex cu mine plus ca eu tin cont de religie și nu prea as vrea ca eu sa fac sex inainte de căsătorie.

Ai dreptate, ca fata trebuie sa fie si ea pregatita pentru asa ceva.
Cat despre sexul inainte de casatorie, astazi cand varsta tinerilor care se casatoresc la 28-30 de ani, este o utopie. Era la moda, dar numai pentru fete, acum 50-70 de ani, cand fetele se maritau la varsta de 16-18 ani. Dar acum?

| LightshotAli a răspuns (pentru eliancodrut):

Ma rog dar ai putea sa imi zici numele filmului unde voia o familie sa agate un tânăr pentru fata lor si el nu a făcut sex cu ea? Sint curios dacă tânărului ia plăcut de fata.

Nu mai stiu, dar stiu ca era romanesc. Pai nu vroia sa fac sex cu ea, deoarece acea familie urmarea sa-si marite fata cu el, iar el nu vroia acest lucru.
Era mai mult o comedie.

| pletosuxxxx a răspuns:

Explica i frumos ca exista oameni de genul si ca sa fie atenta pe cine pune ochii in viitor sa nu se arunce cu capul inainte de a se baga intr o relatie. Nu tine doar de tine, mai tine si de ea