Salutare, primul lucru care vreau sa iti spun este ca nu esti fraier si iti spun sa ai mai multa incredere in tine si vreau sa stii ca sunt multe persoane de varste mai inaintate care nu au facut sex dar cand se intalnesc in grupuri cu prieteni mint spunand ca au facut sex si descrie diferite pozitii ce pretind ca le-au facut dar in realitate au vazut doar in filme.
Vreau sa iti spun ca e o diferenta intre a face dragoste si a face sex, dragoste vei face atuncea cand esti cu o persoana pe care o iubesti si te iubeste si ea, e un sentiment minunat care te va face fericit si vei uita te toate problemele avute pana atuncea si iti va aduce speranta, dragoste e greu de facut dar sex e mult mai usor
daca vrei sa faci numai sex exista multe fete dispuse sa te ajute gandeste-te sa soliciti ajutorul unei profesioniste dar ai grija sa folosesti protectie pentru ca sanatatea e cea mai importanta, incearca odata asa pentru a te relaxa si pentru a avea motivatie in viitor.
Felicitări! Lucrul acesta este de admirat pentru un băiat/Eşti mai mult decât un fraier! Eşti un băiat deosebit care doar a aşteptat o fată deosebită în viaţa lui şi un moment special/Majoritatea băieţilor se folosesc de prima fată care le iese în cale, dar prima dată este cea pe care nu o vei da uitării niciodată/A face dragoste când iubeşti măreşte intensitatea tuturor trăirilor emoşionale/Trăirile sunt cu mult mai intense dacă iubeşti persoana de lângă tine/Se implică mai mult sentiment decât ţi-ai fi putut închipui vreodată/Şi se atinge cea mai înaltă cotă a fericirii/Succes!
Buna, fraiere.
In primul rand nu mai fi fraier ( iar lumea care-l sfatuieste ca "Bravoo, scumpule, esti mandria Romaniei de la Nicu' incoace " : sictir!). Scapa de timiditate, caci lumea in general e o jungla. Vrei sa fii mancat primul, ca aperitiv? Apoi, femeile (da, noi) sunt rele si te vor folosi pe post de caraus pentru geanta si lustruirea tocului. Iesi in oras si cunoaste cat mai multe tipe ( creeaza-ti ocazii cu alte cuvinte) si nu le mai rata. Foloseste cel mai bun prieten al tau, alcoolul, sa-ti dea un sfat in vremuri de restriste. Succes! Te astept si mai incolo si sper ca nu cu intrebari de genu "m-am masturbat cu prezervativ, e ok?".
:*
Heey
asta nu inseamna ca esti fraier
![]()
asteapta persoana potrivita, nu te duce la orice femeie usoara si gata, ai scapat de o "povara"
cand o sa ai o relatie o sa iti faca mai mare placere.
si eu sincer, apreciez mult mai mult baietii virgini
pentru ca suuunt foooarte rari:X:*
Pai cum sa iti spun nu esti fraier.
cucereste pe cineva castigati-va increderea reciproc fii bland, romantic iesi cu fata resp in oras vorbiti mult la tel vedeti-va zilnic daca faci asa zi de zi in decurs de 2 luni o sa ai o relatie intima cu acea fata si cand o sa ai fii bland cu ea sarut-o strange-o in brate fii tandru ca sa nu ramana cu un soc dupa o rel de genu asta si cel mai important fii fidel fetei respectiva daca ai o relatie intima cu ea cauta sa nu te intereseze alta fata ca sa nu o ranesti pe acea fata. Sarbatori fericite
Asta nu inseamna ca esti fraier.Nici prost si nici in nici un fel rau.Baieti cred ca daca incep cu asa ceva de pe la 13-14 ani sunt ei mari gigolo. Mie nu mi se pare deloc.
Cateva sfaturi pentru tine, pai mai intai ar trebui sa incerci sa cuceresti pe cineva nu?
Apoi sa ii castigi increderea, dupa care urmeaza cina romantica cu lumanarele si sampanie.
Si apoi ce e mai important.
Cred ca toata lumea se pricepe la asta nu? Si este cea mai simpla metoda. Mie una nu mi se pare prea greu, dar nu uita ca atunci cand ajungeti in pat sa nu ii arati ca nu ai mai facut asta niciodata.Altfel nu o sa fie un moment prea frumos.Succes si sarbatori fericite!
Scapa de ideea ca esti fraier! Primul pas in a rezolva o problema e sa constientizezi ca ai una
. +1Andra invata cum sa cuceresti pe cineva nu neaparat de la preiteni, citeste sau cauta sa ai ce sa vorbesti cu o fata. Good luck
Buna.
Daca nu ai facut sex asta nu inseamna ca esti un fraier. Poate n-ai fost pregatit sau nah ar exista 100 de motive care nu isi au rostul a fi numarate aici. Nu prea sunt sfaturi de dat, totul vine din interior, e adevarat ca pe parcurs castigi o vasta experienta si stii cat mai multe lucruri despre placerea ta si a partenerului, dar petru inceput e deajus sa ai " simtul gaurii "
si sa iti pese putin de partenera
Nu.nu esti fraier.esti FOARTE PROST! Cum ai ajuns la 19 ani, intr-o tara in care fetele isi pierd virginitatea la 12-13 ani sa fii virgin? Incearca sa faci o schimbare in viata ta sa iesi din rutina zilnica! Profita de orice fata iti iese in cale pentru ca daca o sa te iei dupa toate cacaturile ce au fost spuse mai sus o sa mai ramai inca 19 ani virgin.Asta e varsta in care trebuie sa deprinzi cat mai multa experienta sa incerci lucruri noi sa faci tot ceea ce iti trece prin cap si cel mai important sa-ti traiesti viata! Incearca sa-ti faci un cerc social care sa contina si fete si sa iesiti prin oras/cluburi! Lasa timiditatea la o parte pentru ca nu va face altceva decat sa te traga in jos.Incearca sa-ti descoperi ce pasiune ai si sa faci tot posibilul pentru a progresa deoarece daca nu faci ceea ce iti place cu adevarat viata nu iti va aduce prea multa satisfactie! Fetele ar trebui sa fie pe locu 2 cel mai important este visul tau care trebuie sa til indeplinesti cu orice scop! Sper ca am fost de ajutor.Numai bine!
Hei
1 la mana.nu esti prost si nici fraier. e ok sa fii virgin la 19 ani.adika ce'i cu lumea asta? de ce renuntati asa de repede la virginitate? e vreun gunoi sau ceva?! eu zic sa iti asculti imina si sa nu "te avantezi" pana nu te simti pregatit. si daca o faci fa'o cu persoana iubita si nu pentru ca vai de mine expira timpul sau ceva
deci ...succes:*
Daca nu ai scris aici la misto, te-as invita sa discutam mai multe, este visul meu sa am un virgin
. Ce zici? Ma ofer sa te invat.
Hey nu te fa tu singur fraier pentru ca nu esti fiind timid cautati o prietena de varsta ta la care sa ti iar apoi actioneaza cu ea...si trebuie sa stai cu ea mkr 1 luna ca nu poti din prima seara sa o bagi in pat! deci ai grija succes!
Tind sa mentionez ca am avut oportunitati, dar din cauza timiditatii mele am ramas la acelasi statut.