| DidiAlexandru a întrebat:

Salut TPU, abia am inceput liceul si am o problema.In clasa cu mine e o fata super de treaba si draguta,(Sunt a 9-a si e prima oara cand o vad)iar ea uneori se uita la mine.Am observat asta cand eram la romana si eram fata in fata. Uneori se uita la mine iar eu ma uitam la ea inapoi, dupa facea o fata serioasa si dupa radeam amandoi.(Uneori zambeste si eu ii zambesc )Nu stiu daca ma place sau ceva, adica am incercat sa ma bag in seama cu ea si am intrebat-o la ce seriale se uita si alte chestii.A mai incercat sa stea la ora de geografie cu mine in banca dar prietunul meu foarte super mega prost a intrebat-o daca poate sa stea altundeva pentru ca el vrea sa stea langa mine.Atunci nu eram in clasa dar am intrebat-o de ce s-a mutat.Cand m-am dus in pauza chiar credeam ca poate ma place iar dupa chestia aia a fost destul de suparata.Nu stiu daca a fost suparata din cauza ca am prietenul acela super mega prost sau pentru ca a fost ascultata la geografie si a luat 2 de minus in ora aia(la 4 de minus iei 4 in catalog si abia ce a inceput liceul deci e naspa pentru ea)(BTW nu e proasta nici la invatatura, nici in viata reala, a luat 9.47 la evaluarea nationala si a luat cambridgeul (nu stiu daca asa se scrie)). Mi-a dat follow pe insta si dupa am inceput sa vorbim, atunci eu i-am dat primul mesaj si dupa am vorbit putin iar eu trebuia sa ma duc sa ma tund.Cand m-am intors am vrut sa ii dau mesaj sau ceva dar e a treia oara cand cred ca ma place o fata si eu o plac pe ea si sunt super mega agitat/timid.Adica nu prea stiu ce sa fac, adica nici nu prea stiu ce ii place. Fratele ei e un prieten pe care il are un prieten iar cand am iesit cu el odata tin minte ca a spus ca sora lui se uita la un serial shameless (sau ceva de genul si cica s-a uitat pana la 3 dimineata ). Dar cand am intrebat-o la ce seriale se uita a zis ca a vazut doar vreo 7-8 si ca de obicei nu se uita la ele.Nu prea stiu cum sa ma bag in seama cu ea si nu stiu daca chiar ma place sau ceva.Nu stiu daca sa pun intrebarea asta la dragoste si sex sau la adolescenti pff.

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Totul pare ciudat, când conversația vrei să pară banală dar tu vrei să îi spui de fapt că îți place de ea și ai fi fericit să o iei în brațe și să o săruți.
Astfel ai dreptate, este ciudat. Din cauza asta ești timid, ți-e teamă să nu greșești, că dacă greșești, o pierzi.
Dar dacă nu caști gura, cum vrei să afle ceva despre tine, timid sau nu?
Cască gura și spune ceva. Orice. Felul cum te uiți la ea, dacă zâmbești sau nu, tonul, vor transmite mesajul real. Convorbirea ușoară e pretextul. Și ea știe asta la fel de bine ca tine. Dacă vrea și eak o să te ajute. Va spune și ea ceva, banal. simplu, orice, va zâmbi ( sau nu). Așa că, vorbește. Du-te la ea când o vezi, că va fi unul mai curajos și ți-o suflă, până te hotărăști tu.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Uneori se uita la mine iar eu ma uitam la ea inapoi, dupa facea o fata serioasa si dupa radeam amandoi.
Când râdeați amândoi, amândoi vă descărcați tensiunile cauzate de sentimentele de iubire. Deci te place. Când ești timid, ți-e frocă de tine, că vei păți ceva.
Așa că întrebarea este despre dragostee și sex. Ție ți-e frică de sex, de aceea ești timid.
Nu te băga pe tine în seamă cu ea, bag-o pe ea în seamă. Ocupă-te de ea.
Ocupându-te de ea își va da seama că o placi.

| DidiAlexandru explică (pentru sadrian46):

E o intrebare cam proasta dar cum ar trebui sa fac asta? Adica gen pare ciudat s.o intreb ce ii place (sau asa mi se pare mie ca sunt timid)(si cum pot sa scap de timiditate)