|

Salut TPU am 14 ani si sunt fata, daca ma dezvirginez credeti ca voi avea probleme de sanatate sau ma va afecta cu ceva?

Multumesc :*

5 Raportează Evaluează
Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Virginitatea reprezinta un concept psihico-mintal. Din acest motiv in urma intretinerii sexului de dezvirginare fata/femeia isi pierde virginitate d.p.d.v. psihic, mintal, insa NU si fizic, deoarece practic dezvirginarea nu provoaca urmati medicale sau de sanatate de natura fizica. In cazul unor fete/femei se pot produce "dereglari" de natura psihica si care uneori o pot afecta mintal mai ales in cazul in care este imatura datorita varstei inca mult prea mici. Ar fi cazul sa analizezi foarte bine care pot fi posibilele urmari psihico-mintale, inainte de a te angrena intr-o actiune care este...ireversibila. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vor fi probleme nici mintale nici fizice,organismul uman este conceput ca fata cand are menstruatie sa faca sex, faza e ca esti mica si ca nu e prea ok, in orice caz protejeazate mereu, multa sanatate, problemele de natura mintala vin in urma unui viol, abuz etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu te afecteaza cu nimic. Dar eu iti propun sa mai astepti pana devii mai matura pana pe la vreo 18-19 ani dar ma rog tu faci cum vrei e viata ta. Si in caz ca te-ai apuca acum eu te-as sfatui sa folositi prezervativul. Multa sanatate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E cam devreme la 14 ani sa te dezvirginezi, trebuie sa mergi macar o data in jumate de an la ginecolog, şi o data ce incepi viata sexuala trebuie sa fii pregatită de orice obstacol al vieții şi nu il ultimul rand gândește-te ca oricand vei putea ramane insarcinata, sper că te-am ajutat, decizia ramane de partea ta, eu am 16 ani si m-am dezvirginat zilele acestea şi nu regret însa am un partener stabil si sunt pregatita de orice obstacol... happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat