frate du-te si cauta pe fb
ce pana mea ai gresit site-ul mai incearca papusu'
Ai gresit situl. Daca ai fi citit regulamentul, ai fi stiut ca asemenea postari NU sunt admise pe TPU.In consecinta, am trimis raport adminilor.Si asta inainte de a-ti sterge intrebarea.Deci...
Nu trebuie sa ai iubita doar de dragul de a avea.Trebuie sa ai rabdare sa o gasesti, dar momentan esti putin cam mic pentru asa ceva!
Buna.
Cum sa iti alegi o prietena de pe acest site? Nici nu stii cum arata. Cel mai bine e sa-ti gasesti o fata la tine acolo.
Du-te la culcare. Dupa ce te trezesti spala-te bine pe fata, dati 2-3 palme si apoi sterge intrebarea ca te faci de ras.
Da eu ma ofer! Am 85 de ani, sunt vaduva (sotul meu a murit de SIDA), si caut baietei din astia mai tinerei ca sa aiba forta sa impinga caruciorul... Sper ca ai macar bicicleta (ca de masina nu cred ca ai carnet) ca sa ajungi repede la farmacie cand oi face preinfarct. Si sa stii ca daca nu ai bani eu nici nu ma uit la tine! Lipiciul de proteza costa... Chiar as vrea sa iti dau un nr de telefon dar l-am scapat in WC azi-dimineata. PWP:*
Trimite-mi nr de mobil al tau sa te pot contacta.
Mobil:0720890829 razvan Bucuresti
Nu da nr la nimeni ca astfel ati blochez cartela de mobil sau, telefonul?