|

Salut TPU, am 16 ani si sunt impreuna cu o fata de 6 luni. La inceput totul era bine si frumos, ea a inceput sa vorbeasca cu mine si eu deja o placeam, deci am ajuns sa fim impreuna. Totul foarte frumos, mergea si amandoi eram fericiti. Intr-o zi ea avea o sceneta la scoala, suntem in aceeasi clasa si eu nu am putut ajunge dupa sceneta. Soi prieteni mi-au dat mesaj ca ea a zis ca il place cu altul si sta cu mine de mila. Eu am inceput sa plang si am fost foarte suparat, cand am ajuns la scoala iar dupa 2 saptamani ea a incercat sa ma bage in seama si sa ma imbratiseze, dar eu nu o mai bagam in seama. Dupa 1 luna ea a inceput iar sa imi trimita bilete si mi-a zis ca a facut aia sa vada daca chiar tin la ea si sa vada daca o sa vorbesc cu ea. Eu am iertat-o si ea si-a cerut scuze, totul a mers bine pana cand am racit timp de 1 luna jumate. Colegii mi-au zis ca ei ii era dor de mine, ea nu avea telefon fiindca parinti i l-au luat ca sa aiba note bune anul asta, deci nu puteam vorbi.Peste 1 luna jumate cand mi-a trecut raceala a venit carantina si nu am putut vorbi cu ea, dar a inceput scoala online si am mai putut vorbi mereu. Imi spunea ca ma iubeste si eu la fel, totul mergea bine.Peste 2 saptamani a inceput sa vorbeasca cu fostul ei pe grupul clasei fiindca avea probeleme cu ceva si prietena mea l-a ajutat, asta este normal fiindca ei nu se mai injurau cum o faceau deoarece nu mai aveau chef de asta, dar in ultima saptamana ea nu prea imi mai raspunde. Azi am intebat-o ce face si a zis ca se uita la green screenul lui Alex (fostul), nu am bagat de seama dar apoi i-am zis ca e frumoasa si imi e dor de ea, dar ea nu a raspuns la asta si a raspuns numai la alt mesaj. Am mai vorbit si apoi iar nu raspuns si e vedea pe camera ca era la monitor deci putea raspunde.Imi este frica sa nu o pierd, tin la ea mult si mereu am pus-o pe locul unu. As face orice pentru ea, e fata perfecta pentru mine si chiar nu vreau sa se termine.A fost mai distanta saptamana asta si imi este frica fiindca nici un te iubesc nu am auzit.Am facut ceva gresit? Sunt eu vinovat cu ceva? Va rog dati-mi si mie niste sfaturi.

7 răspunsuri:
| a răspuns:

O vorbi cu ăla cine știe

| a răspuns:

Ești vinovat că ești prost, adică fără experiență. Și dacă o să o pierzi, ce o să fie? Prima iubire nu durează mult, și se termină cu dezastru. Doar așa înveți ceva. Așa că. începe să plângi de pe acum, precventiv. Apoi când te-ai săturat de plâns, doar atunci să o mai contactezi.

| a răspuns:

Nu e serioasa.

| a răspuns:

Să plângi după o fufă, no asta da noutăte!

| a răspuns:

Eu nu cred ca a facut ce a facut ca sa vada daca tii la ea. Pur si simplu a facut o greseala pe care dupa a regretat-o fiindca si-a dat seama ca tine la tine. Se explica comportamentul tau rece pe care l-ai avut cu ea. Fiindca ea a gresit si nu puteai sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic.
Dar nu prea v-ati sincronizat sentimentele ca sa spun asa. Cand ea voia sa va impacati tu nu mai voiai si acum este invers.
Eu cred ca poti sa ii explici chestia asta. Pana la urma, se vede ca va placeti mult. Si totul se poate rezolva cu vorba buna. Mai ales ca amandoi ati gresit, deci sunteti egali.

| a răspuns:

Tot ce pot sa spun este ca sunt fericita ca n-am avut prieten cand aveam 15-16 ani. Pe langa faptul ca eram foarte imatura...chiar nu aveam timp si de drame de genu!

| a răspuns:

Parerea mea este ca atunci cand a vorbit si la ajutat pe fostul ei sia amintit de anumite lucruri, iar acum are nevoie de putin timp sa isi faca ordine in ginduri, sa se gindeasca ce vrea, are nevoie de mica pauza si tu trebuie sa fii intelegator si sa-i oferi aceasta pauza, sa ii scrii in continuare (sall, cf?), sa nu o sufoci cu multe mesaje, declaratii de dragoste etc. si daca vezi ca nu-ti raspunde dai pace si ai rabdare, dar in nici un caz sa incepi sa ii scrii ca te superi, ca daca nu raspunde va despartiti etc. ca o sa faci mai rau asa