| testament45 a întrebat:

am nevoie de un sfat. Prietena mea este bi si nu stiu ce sa fac in privinta asta. Nu ma deranjeaza acest fapt, dar are un trecut mai tumultos, petting cu diferite persoane si etc, dar este virgina. Tin foarte mult la ea si ea la mine, dar mereu ma sperie faptul ca m-ar putea lasa pentru o fata sau ar putea face alte lucruri si ma framanta problema cu trecutul ei. Astept pareri de orice fel, cum ati reactiona si etc.

Răspuns Câştigător
| stef87 a răspuns:

Copilarii! Tropaie in voi hormonii, numai la sex va e gandul. Femeile sunt mai sensibile, de aceea sunt cazuri cand prefera sa se resfete intre ele, in defavoarea barbatului, care poate fi agresiv, egoist, grabit etc.
Faptul ca vrea sa aiba ea repede niste momente fierbinti nu inseamna neaparat ca asta e si inclinatia ei. Pe de alta parte nu stiu de ce te framanti atat, ti-e frica sa nu se marite cu o femeie? Daca are ceva de ascuns, infidelitati, poate ca nu se merita sa o tratezi decat ca o "prietena", exact cum ai spus, nu ca o iubita, fata de care trebuie sa-ti faci griji. Friends with benefits!

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Te sperie?
Fii ceva mai realist si nu pune etichete, mai ales cand cineva vine si ti se autoproclama bi!
Este nevoia de a atrage atentia si de a iesi din comun, peste 10 ani daca ii spui ca e bi, va considera ca o jignesti, sa fii sigur!
Nevoia de atentie pe care o are fiecare adolescent, indeamna la multe gesturi nesabuite.
Fii tu cald si tandru si acopera-i exact nevoile si povestea lui "bi" va fi uitata pentru totdeauna!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu am impresia ca aveti 14-15 ani si teribilismul din viata voastra e in floare. Si pentru tine si pentru ea.

| Alcyon a răspuns:

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui e urmatoarea: ce fel de educatie are fata asta, daca s-a lasat masturbata de alte femei? (presupun ca n-are 10 ani, sa nu stie ce face).

| testament45 explică:

Am inteles. Multumesc tuturor pentru feedback!