| anonimx2x a întrebat:

Salut TPU, am o problema mai delicata sa zic asa, in fosta mea relatie nu erau aceste probleme care o sa vi le zic. Acum am o noua relatie de circa 3 luni, ei toate bune si frumoaee ne intelegem super, dar cand vine vorba sa facem dragoste pur si simplu nu mi "se ridica" deja nu stiu cum sa abordez situatia, ea incepand sa ma acuze ca merg la altele.

5 răspunsuri:
| RacPac a răspuns:

laughing) baga acolo o punga pe cap sau o pastila

| tzionut a răspuns:

Omule ai un blocaj. Poate nu ai trecut peste fosta (nu stiu cum a decurs relatia voastra si cum s-a terminat), sau poate ca actuala nu participa suficient.
Am patit-o si eu cu una din trecut. Statea ca moarta in papusoi si astepta sa fac eu totul. Ca era ea sau un manechin din vitrina imi era tot una. Erectia a venit imediat cu urmatoarea mandra.
Sfat. Discuta cu ea. Explicai situatia. Daca in urma stimulariilor ei mangaieri, saruturi, sau oral nu se ridica, termina relatia cu fosta ca omori si actuala relatie.

| BlankSpace a răspuns:

Parerea mea este aceea ca tu trebuie sa uiti de aceea relatie si sa te axezi pe tine si iubita ta. Nu ar trebui sa ii mai dai timp acestei forme de regret suprimat. Incearca sa uiti si totul va fi bine happy