| EnZoR123NeXuS a întrebat:

AM SI EU NEVOIE DE NISTE SFATURI
IN primul rand mi-a placut de verisoara celui mai bun prieten si din intamplare am fost intro seara pe la ea pe acasa si ia sa comportat exemplar cu mine! In acea seara i-am cerut prietenului meu nr ei si mi l-a dat
Peste cateva zile neam imprietenit si am fost impreuna
Mentionez ca ea a facut primul pas (m-a sarutat prima)
Dupa o cearta am aflat ca sa ("combinat") cu colegul meu de banca i-am prins impreuna si l-am cam batut O sunam in fiecare zi si din gelozie o amenintam cal bat cal omor pe respectivul O iubesc si o vreau inapoi CE SA FAC?

Răspuns Câştigător
| Jeasca_Jessica_1995 a răspuns:

Ar trebui sa fi barbat, nu "golan". Surprinde-o frumos si placut. Asteapt-o in fata casei cu flori, fa-i un cadou semnificativ, vorbeste-i frumos, spune-i ca regreti, sa te ierte. Ma rog, intelegi tu. Succes!

5 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Sa iei cartea de limba romana si sa iti dai cu ea in cap. ca s-a comportat exemplar cu tine este una, ca tu esti debil mental si ii bati prietenul este alta. iubirea este un sentiment reciproc, daca ea nu te iubeste, tu o faci degeaba. nu poti forta un om sa te iubeasca, nu in felul in care ai actionat tu.

| Ovidiuflorentin a răspuns:

Ar trebui sa o lasi in pace si sa iti continui viata fara ea.

Răspuns utilizator avertizat
| motan444 a răspuns:

Mai dai ceva bataie fraierului care s-a bagat peste tine pana se satura
daca ala stia ca fata e cu tine si s-a bagat ca animalu peste tine bate la el ca sacul de box daca nu nu are rost sa ii rupi moaca, pe fata poti sa te prezinti la ea cu bombonele si flori si un ursulet si o caruta de scuze
multa bafta

| lollipops a răspuns:

Sa te predai.