| Ciocusa a întrebat:

Salut TPU, am si eu o intrebare si as vrea mai multe raspunsuri de la voi, nu vreau glume sau raspunsuri date la misto, vorbesc cat se poate de serios, intrebarea este putin mai ciudata dar : Cum procedezi cand vrei sa faci sex cu o fata sau voi cum ati procedat? La ce ma refer? Gen cum poti sa stii daca acea fata este sanatoasa? Ma gandesc ca nu poti sa o intrebi : ''Auzi tu esti sanatoasa? Ca vreau sa avem relatii intime si nu stiu daca ai Sida sau alte boli care se transmit.'' Nu am avut contact sexual pana acum si vreau sa stiu si eu cum se pune o intrebare d-asta deci va rog fara raspunsuri la misto, mai bine nu raspundeti decat sa o faceti in batjocura.
Mersi

Răspuns Câştigător
| Eireann a răspuns:

Daca o fata accepta sa faca cu tine fara prezervativ probabil ca a acceptat si cu altii deci riscul de boli cu transmitere sexuala (hiv, hepatita, gonoree, sifilis, chlamydia, etc ca nu e doar hiv) e mai mare. E posibil sa aiba ceva fara sa stie chiar ea. Poti merge cu ea la analize, faceti amandoi si apoi nu ai probleme. Asa se face in general in relatiile de Lunga durata in care partenerii se decide sa nu mai foloseasca prezervativ.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Analizele pe primul loc altfel sa se duca cu altul. Si daca face urat poti sa-i zici ca e pentru binele vostru niciodata nu se stie ce trage de la unu sau altul

| Rux04 a răspuns:

Bună, părerea mea este ca înainte de actul sexual să-i propui sa mergeți să vă faceți analizele pentru bolile cu transmitere sexuală pentru că ea poate să zică că nu are nimic dar sunt asimptomatice. Și apoi să folosiți și prezervativ.

| Annastassia a răspuns:

Folosestei intotdeauna prezervativul si esti in siguranta cu bolile sexuale.
Cat cineva infectat nu-ti va spune niciodata "da, am boala cutare" sau " sunt infectata cu SIDA".
Dar invatand sa folsoesti prezerevativul, inca d ela inceput, nu mai ai niciodata probleme, ca prin prezervativ nu iei nimic.
Nu uita sa iei masura corecta penisului tau, ca de-i mare, se rupe sigur si risti sa te infectezi.

| Andreeush a răspuns:

Cel mai bine ar fi să te protejezi, în felul acesta eviți o boală cu transmitere sexuală dar și o sarcină nedorită.

| Goete a răspuns:

Tu chiar crezi ca iti va raspunde "nu sunt sanatoasa, am sida, prinita de la un imbecil care m-a inselat, si ca razbunare creau sa o dau la cati mai multi baieti"?
Sau chiar crezi ca stie 100% ca e sanatoasa?
Ai auzit de prezervativ?

| Ciocusa explică (pentru Goete):

Normal ca am auzit dar nu cred ca tu ai fi de acord sa faci sex cu o fata care are sida pentru ca folosesti prezervativ, sigur n-ai fi deci cum o poti intreba? Sau nu ai prins intrebarea? Spune-mi cum ai procedat tu in relatiile tale intime.

| Goete a răspuns (pentru Ciocusa):

Eu am prins intrebarea, doar te intreb doar daca tu chiar crezi ca stie ca are Sida? Perioada de incubatie e mare si se detecteaza tarziu chiar daca face vizite medicale.
Si tu chiar crezi ca te poti baza pe ceea ce spune?

| Ciocusa explică (pentru Goete):

Bun deci daca vrei sa o faci fara prezervativ inteleg ca trebuie sa o faci pe riscul tau si ca nu ai de unde sa stii daca este ok sau nu.

| Goete a răspuns (pentru Ciocusa):

Exact.

| RacPac a răspuns:

Faci ca mine, ceri niste analizewinking >ii arati si tu si ea si toti is happy

| Ciocusa explică:

Mersi pentru raspunsuri!