anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt de ceva timp intr-o relatie si am ajuns in punctul in care sa o facem. Ea nu mai e virgina deci nu ar trebui sa aiba dureri in timpul actului insa are. O iau usor de tot, de la A la Z si tot are dureri. ea zice ca ar fi vina mea ca e prea mare desi eu nu cred ca asta e problema. Am incercat de 2 ori pana acum si am ramas la aceeasi problema. Eu nu cred ca sunt de vina, oare ea are nevoie sa se acomodeze cu mine sau care sa fie problema? Lubrifiere e deci eu nu-mi dau seama. Dau funda pentru raspunsul care ma va ajuta.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Ca sexul sa nu fie durerors, femeia are nevoie de pregatirea lui ca sa fie umezit si relaxat si asta se obtine la faza de preludiu, cand poti sa ii atingi clitorisul pana obtii un orgasm clitoridian si atunci esti sigur ca ea este pregatita si foarte umeda, sa inceapa sexul vaginal.
Poate nu ai rabdare cu ea sa se umezeasca de ajuns... si asta este crucial in sexul vaginal, ca fara umezire si excitare, sexul poate deveni dureros si neplacut.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Durerea si/sau disconfortul care apare in timpul intretinerii unor jocuri sexuale sau in timpul contactelor sexuale reale, probabil se datoreaza faptului ca "jucariile" voastre deocamdata inca nu sunt/nu au ajuns sa fie compatibile fiindca diferenta dintre ele separe ca este.....prea mare. Fiindca fibrele musculare din componenta muschilor vaginali se alunge destul de incet si greu, inca o vreme ar fi indicat ca vaginul sa fie bine masturbat de fiecare data inaintea primului act sexual. Succes!

| neutrino a răspuns:

Fii linistit ca mare nu e, dar e mica experienta voastra. Mareste preludiu.