anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema in relatia mea. Am 7 luni cu aceasta fata, dar de la un timp a inceput sa isi petreaca mai tot timpul cu prietenele ei si mie nu imi place acest lucru, deoarece au o influenta negativa asupra ei. De la un timp nu mai tine cont de mine, de parinti, de nimic. E preocupata sa se ia dupa "panaramele" alea. Cand e cu mine e totul normal, imi arata ca ma iubeste, spune ca le lasa dracu pe alea, ca nu mai face nimic, dar dupa incepe iar. Nu stiu ce sa mai fac, s-a schimbat mult. Am trecut si prin perioada mai dificile amandoi, era fericita ca am trecut amandoi cu bine prin tot ce s-a intamplat dar acum e total schimbata. Nu o mai inteleg deloc, deoarece, seara tarziu cand vorbim imi marturiseste iubirea foarte frumos, si o stiu foarte bine. nu minte cu mine, dar ziua parca nu mai stie nimic din ce mi-a promis in urma cu o seara si in ce e bine pentru ea. Imi spune tot timpul ca alea nu sunt importante, dar de la un timp sunt cele mai importante pentru ea.Cei cu experienta si a mai trecut prin d-astea sa imi spuna ce e de facut, va rog frumos!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La greu era normal sa fiti apropiati dar acum, ca greul a trecut, vrea sa incerce altceva, curand o va incerca si cu altii, nu doar cu altele. In functie de cat de bine ii va merge, va regreta sau nu ca te-a inselat. Oricum, pentru tot ce va face ea, tu vei fi vinovat, asta sa o stii de pe acum. Si, daca crezi ca o cunosti, te asteapta mari surprize.

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! In primul rand nu.ti mai face atatea griji deoarece trebuie sa isi petreaca si timp cu prietenii, nu trebuie sa fi tu centrul universului ei. Eu cred ca esti putin cam paranoic in legatura cu relatia de prietenie a ei...

| sayWhaaat a răspuns:

In primul rand nu ai explicat cum ai ajuns tu la concluzia ca prietenele ei au o influenta negativa asupra ei, adica ce activitati au ele mai exact.

Asumand faptul ca prietenele ei chiar sunt toxice pentru ea, si au o influenta negativa asupra ei, tipa te ia de-a gata.

In primul rand nu are cuvant, si a observat ca atunci cand spune ceva si face altceva, scapa cu asta, logic ca se va intampla iar, si iar...

Cheia intr-o relatie e sa fii pregatit sa o lasi sa plece ( sa o parasesti ) in orice moment, nu sa fii absurd, dar sa ai anumite granite peste care nu treci, precum inselatul, lipsa de respect, minciuni, ascunzisuri, fumat, baut, etc etc. In principiu lucrurile astea se stabilesc inca de la inceputul relatiei, tu nu ai facut asta, si sincer sa fiu, tipa nu e vinovata, ci tu ca nu ai pus piciorul in prag cand trebuia, acum e deja prea tarziu, ea acum e intr-o relatie cu prietenele ei nu cu tine.

Sugestia mea e sa te desparti de ea, sa inveti din greselile pe care le-ai facut, si, urmatoarea, sunt destule pe lumea asta.

| ciribist a răspuns:

Eu zic sa ii spui exact ce ai scris aici, sa ii spui ce gandesti si daca nu intelege sa vorbesti cu fetele alea.

| Costin_Stefan_M._1999 a răspuns:

Salut! Sfatul meu este sa incerci sa o slabesti cu ea fiindca ea s-a racit foarte mult din ce am citit, iti dau un exemplu : eu sunt cu o fata de aproape 2 ani si in acesti 2 ani tot timpul eu daca nu am vrut sa ies afara nu a iesit nici ea, ea fara mine nu iese, eu mai ies fara ea noaptea dar in rest 12/24 stau cu ea, asta inseamna sa iubesti si sa fii iubit, daca tu consideri ca ea te iubeste pastreaz-o daca vezi ca se raceste din ce in ce las-o fratimiu! Sfatul meu!