anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, TPU!
Am și eu o problemă. Iubita mea nu vrea nimic în pat, doar masturbare reciprocă. Avem amândoi 18 și nu o facem pentru că nu ne simțim pregătiți. Problema este că am și alte fantezii în pat, de exemplu sexul oral. Ea este de acord să-i fac dar când vine vorba să îmi facă, nimic. Nu sunt neîngrijit, am mereu grijă să fiu curat, chiar și acolo jos.
O altă fantezie pe care o am este footjob-ul. Să mi-o facă cu picioarele, adică. Nu vreau să-i ling tălpile, să îi sug degetele de la picioare, doar să mi-o facă cu picioarele.
Eu m-am săturat să ne masturbăm unul pe altul, pot și eu singur să-mi fac o l*bă.
Nici măcar azi, nu a vrut să-mi facă oral, sub pretextul că are un nod în gât, chiar dacă înainte cu 10 minute de a veni la mine a zis că se simte foarte bine și a zis cu gura ei că vrea să îmi facă oral.
Sunt frustrat, sincer, pentru că nu e prima oară când spune că facem și alte lucruri când suntem în pat, și niciodată nu se mai întâmplă nimic.

Ce să fac? Nu îmi spuneți să discut cu ea despre asta pentru că mereu când aduc vorba spune "nu mă forța să fac ce nu vreau", chiar dacă ea spune că va face anumite lucruri.

7 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Folositi prezervativele si nu va mai avea motiv sa te respinga.
Nu vreau sa fiu cu directie, dar te-ai gandit ca poate o sperie mirosul organelor genitale, sau ii este frica de secrtiile tale, ori sa nu inghita sperma?
Cumparati prezervative atat feminine cat si masculine si folositi-le, ori incepeti sexul oral in cada, dupa ce va spalati f bine...

| mihai69 a răspuns:

Să ai răbdare cu ea.

anonim_4396
| Anonim explică:

In pat nu se discuta asa mult
Nu mai discuta deloc
Lasa momentul sa se desfasoare si incearca sa il conduci tu
Nu poti sa o bagi in gura ei fara sa vrea dar poti sa o pui macar in ce pozitie vrei sa o exciti mai mult decat pana acum
E bine ca te lasa sa o masturbezi dar profita putin si fa ce vrei tu
Nu mai cere voie ca femeile vor un pic de nesimtire in pat

anonim_4396
| Anonim explică:

Apropo alti fac sex de mult si nu au parte de oral
Deci zi mersi ca nu e o incuiata si fa tu momentul mai fara vorbe sa fie mai nebunesc asa

| EoTl a răspuns:

O sa te creada obsedat daca o sa continui.

| Lavvv9 a răspuns:

Pai asta iti vom spune si noi, nu o forta sa faca ceva ce nu vrea! Pana la urma fata e sincera, nu vrea si gata.
Problema e ..de ce nu vrea? De ce nu vrea nimic din tot ce tu vrei? Pai asta ar trebui sa vorbesti deschis cu ea si sa o intrebi.
De cat timp sunteți impreuna?

| Ruya1377 a răspuns:

Trebuie sa ai răbdare pana ea o sa fie pregătită și fizic cât și psihic