anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As avea si eu nevoie de sfatul vostru.Acum 4-5 luni m-am despartit de fosta prietena dintr-o prostie... am facut acest lucru din cauza lipsei de timp pentru o relatie plus ca aparuse in viata mea o alta fata de care eram foarte atasat. Fata de fosta mea prietena am ramas o persoana deschisa ajungand sa fim cei mai buni prieteni.Problema este ca eu inca tin la aceasta fata foarte mult iar din comportamentul ei asa intelesesem si eu(luat in brate, tinut de mana, ore intregii de discuti si aici ma refer la 6-7 ore pe zi, etc) si... mi-am luat inima in dinti si i-am spus ce simt pentru ea insa ea mi-a spus ca eu sunt cel care a pus capat relatiei si ca vina este a mea pentru ca daca nu puneam capat poate ca inca eram fericiti impreuna.Eu acum ce ar trebui sa fac? sa lupt in continuare incercand sa ajung la inima ei(asta imi doresc sa fac) sau ar trebui pur si simplu sa ne ignoram sa nu mai discutam? sad Va multumesc pentru ajutor cel mai bun sfat(argumentat) desigur are funda.

Răspuns Câştigător
| Hieer a răspuns:

Ea, are toatala dreptate.tu ai fost cel care a pus punct acestei relatii.din cauza alteia. Asta e o lipsa mare, mare de respect. Daca iti pasa de ea, nu o lasa-i pentru aia. thinking Eu, am mai inteles din intrebarea ta ..ca tu nu nu crezi ca ei ii pasa de tine, pentru ca te-a refuzat atunci cand i-ai spus sentimentele tale. Dar ce ai vrea sa faca? Sa se intoarca inapoi. asa in 5 minute? Acum, tu trebuie sa lupti pentru ea. daca nu vei reusii ramai cu regretul asta!

Sper ca te-am ajutat!

38 răspunsuri:
| maria12345678910111213141516171819 a răspuns:

Daca intr-adevar ti la acea fata de care te-ai despartit nu spune ca o iubesti arata-i. Suces!

| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In primul rand imi spui ca inca mai sunteti atasati numai ca ea nu mai are incredere in tine in acest moment al relatiei ca sa mai creada intr-o relatie cu tine. Acest lucru nu este benefic deloc si pe tine nu te ajuta deloc. Deci ar trebui sa fii un pic franc si sa o intrebi pe fata daca vede un viitor pentru voi doi. Daca iti da raspunsul ca nu atunci da va trebui sa renunti pentru ca indiferent ce faci ea la un moment dat va stopa, Daca zice ca da, nu o mai intreba aceasta si comportati-va ca doi indragostiti.
Uneori nu este nevoie sa vorbesti ca sa aflii toate lucrurile.

| StEfaNnnN a răspuns (pentru Hieer):

Eu pentru aceasta fata nu am NICI CEA MAI MICA lipsa de respect, ce am facut a fost din cauza faptului ca s-a petrecut in timpul unei petreceri unde eu consumasem bauturi alcoolice si... Daca este sa o pierd o sa inteleg si o sa traiesc mereu cu regretul ca am fost la acea petrecere.De luptat pot sa lupt dar atat timp cat am ranit-o si am facut-o sa se simta prost nu stiu ce sansa mai am sad

| LivingLouder a răspuns:

Pai si tu si ea vreti sa fiti impreuna din nou. Asta e deja clar.Atunci de ce nu va impacati. Spune-i ca ai facut o greseala si iti pare rau

| Hieer a răspuns (pentru StEfaNnnN):

Fii sigur ca s-a simtit ..ca ultima persoana cand ai lasat-o mai ales pentru alta.oh go on

| StEfaNnnN a răspuns (pentru MeConstantine):

Problema este ca eu cu aceasta fata stam la cateva blocuri distanta si ne cunoastem de cand eram mici.Eu unul sunt foarte atasat de ea insa nu stiu daca este si vice-versa iar ca sa o intreb acest lucru imi este foarte rusine pentru ca nu imi sta in caracter.De cand am discutat si mi-a spus ca eu am gresit si ca nu doreste o relatie am inceput sa ma inchid in mine sa nu mai vb cu nimeni si sa nu mai bag pe nimeni in seama, ajungand sa fiu luat in ras de prieteni.

Imi imaginez acest lucru si deja imi este scarba de propria persoana... a fost cea mai mare prostie din viata mea... dar niciodata nu stii ce ai cu adevarat langa tine pana nu pierzi sad

| StEfaNnnN a răspuns (pentru LivingLouder):

Inainte de toate as vrea sa stiu ce te-a facut sa spui ca si ea vrea sa fie cu mine? Si promit ca o sa vorbesc fata in fata cu ea doar noi doi intr-un loc retras si sa-i spun ca imi pare rau pentru tot ce am facut sad

Https://www.youtube.com/watch?v=baIRUjJ-KmA Plangi, regreta, da-te cu capu' de pereti!

Mersi ce pot sa spun... am plans si aseara si alarteriseara si o voi mai face, regret de cand am facut fapta.

Uite, chiar imi pare rau pentru tine.dar in acelasi timp, sunt foarte, foarte suparata thinking si revoltata pe tine.:-

Asta este... daca asa a fost sa fie o sa traiesc cu regretu asta si o sa mi se sfarame inima de tot cand o voi vedea langa altul... dar ea sa fie fericita asta este ce conteaza

| rosica a răspuns:

Incearca sa-i recastigi increderea, din ce ai spus tu si ea mai are sentimente pentru tine, dar din pacate nu are incredere. Demonstreaza-i ca inca mai tii la ea, si ti-ai dori sa fiti din nou impreuna

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MeConstantine):

Dear friend counselor, trebuie sa ne dam seama ca el a scris nu si fata, nu ne spune nimic nici de relatia care o are cu fata atragatoare din cauza careia si-a lasat prietena, daca as fi in locul prietenei, cu care vrea sa-si reia postul de iubit in primire, i-as da pasi pe covoras, suntem amici si doar atat! lupul isi schimba parul dar naravul ba

| StEfaNnnN a răspuns (pentru anonim_4396):

Domnule yogi ...relatia mea cu fata de care am fost atras nu mai exista eu cu respectiva domnisoara nu am mai purtat o discutie de luni bune intrucat nu reprezinta nimic pentru mine...iar daca m-ai cunoaste personal proverbul cu lupul nu ar mai fii aplicat.Nu sunt o persoana care repeta aceeasi greseala de 10 ori si spune imi cer scuze si niciodata nu am jucat cu nimeni pe degete.

| StEfaNnnN a răspuns (pentru rosica):

Cred ca nimeni nu ar mai avea incredere intr-o persoana care a facut un lucru atat de josnic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru StEfaNnnN):

Te rog, sa zici mercii ca te accepta ca amic, daca eram fratele ei te bagam in 10 spitale ba

| StEfaNnnN a răspuns:

Aaaa da si mici detalii...ori de cate ori vb cu ea si intreb daca deranjez mereu imi spune "tu nu deranjezii niciodata" sau i-am oferit o floare de curand de fata cu prietenii mei iar ea mi-a multumit si m-a pupat pe obraz si multe multe alte lucruri care duc cu gandul la o relatie... doar pune paie pe foc si imi mareste suferinta sad

Frate nu ti se pare ca esti putin cam irascibil? Am cerut un sfat nu o internare in spital daca nu esti in masura sa pastrezi decenta te rog frumos nu mai comenta... nu ai idee ce fel de persoana sunt si nici ce fel de persoana este ea

Oricum;-? daca o sa-i arati ca iti pasa, ca o iubesti foarte mult..si ca o vrei inapoi.O sa va impacati si o sa-i recastigi increderea. Zic eu.big grin

anonim_4396

Ai tupeul sa vorbest despre decenta, tu ma? ala care si-a lasat iubita pentru o alta? auzi la el. "aparuse in viata mea o alta fata de care eram foarte atasat". Daca erai atasat, foarte atasat, acum de ce nu mai esti? Tu nu stiai ca nu se da pasarea din mana pe aia de pe gard?

| PrecioussGirl a răspuns:

Fi langa ea ori de cate ori are nevoie, arata-i ca poate avea din nou incredere in tine si nu o mai dezamagi. daca vede ca si la rau si la bine tu esti langa ea, o sustii capata incredere in tine. si asta e cel mai important. incearca sa iesi cu ea in oras, in parc, sa discutati. mai pe scurt apropie-te de ea.
daca dupa ce faci astea, nu stiu 1 2 3 luni, nu accepta sa mai aiba vreo relatie cu tine atunci imi pare rau. oricum succes si speranta moare ultima. big grin

Deja ma enervezi da am tupeul sa discut despre detentda eu ala care mi-am lasat prietena.Hai sa te luminez, eu cu fata de care discut acum nu am fost de acord la inceput sa fim impreuna pentru ca prietenii nostri sunt genul care baga steambe si nu doream sa stie asadar prima "realtie" cu aceasta fata aproape ca nu exista... apoi a venit o petrecere unde am aflat ca o fata ma place, am discutat cu ea si nedorind ca "prietena" mea sa afle am decis sa punem punct de comun acord din urmatoarele motive 1. examenul 2.prietenii care nu ne-ar fi lasat sa fim fericiti dar in urma acestei despartiri mi-am dat seama ca nu pot sta fara ea si noi in toata aceasta perioada am discutat si ne-am cunoscut mult mai mult iar pe mine caracterul asta al ei ma face sa o doresc atat de mult. Vreau sa fie a mea si nu a vrunui fraier care sa stea cu ea doar din dragul de a sta.Eu o iubesc si n-am ce face

| StEfaNnnN a răspuns:

Mereu ma comport frumos cu ea sunt alaturi de ea mereu cand este trista stiu ce o face fericita si incerc sa ii readuc zambetul pe buze... faptul ca am pus punct este adevarat a fost vina mea pentru ca poate trebuia sa las relatia se mearga in fata si poate era mult mai bine asa...

anonim_4396

Trage aer in piept, numara pana la 8 si expira. Fa ce vrei, iti doresc succes, nu stiu de ce te enervezi ca doar suntem pe net laughing iar irascibilitatea ta ne arata ca ai un caracter coleric si sa mor eu si toti vecinii mei daca am inteles ce ai scris laughing rolling on the floor
"apoi a venit o petrecere unde am aflat ca o fata ma place, am discutat cu ea si nedorind ca "prietena" mea sa afle am decis sa punem punct de comun acord din urmatoarele motive 1. examenul 2.prietenii care nu ne-ar fi lasat sa fim fericiti " tu intelegi ceva?

Te rog sa fi sincer, dar sa fi sincer, cat a durat relatia dintre tine si cea de care ai fost atras?

| StEfaNnnN a răspuns:

Domnule yogy da-mi voie sa continui... fata asta de care eram eu atttattttt de atras oh go on a fost doar din vina prietenilor mei, eu nu am dorit nici macar sa discut cu ea stiind ca am pe cineva acasa dar prietenii mei nu stiau acest lucru si stiind ca ea m-a rugat sa nu afle nimeni ca o sa ne faca rau am fost nevoit sa ma duc cu fata aia, deci eu practic trebuia sa joc pe doua flancuri, vorbeam cu prietenii mei de fata de la petrecere dar gandul meu statea numai la fata pe care o iubesc cu adevarat

Din limbajul tau se vede ca esti unul din golanii din spatele blocului... deja ti-am spus ca nu o pot considera relatiewinking deci imi pare rau pentru tine daca citesti printre randuri

anonim_4396

Din spate din nespate eu am caracter, nu-mi las iubita ca si inventez tot felul de scuze ca sa ma combin cu alta, ce treaba au prietenii cu relatia voastra, am intels ca ai avut examen, ai dat l-ai luat. felicitari, de ce a durat atat ca sa-ti dai seama ca fara ea nu poti sta? ceva nu tine aici, poti sa ma jignesti cat doresti ca nu-mi pasa. Ti-am zis si ti-o repet, nu ne cunoastem, nu-ti cunosc prietena ( daca ti-o cunosteam acum nu mai erai amic cu ea ) asa ca nu stiu de ce atati nervi, nu cumva vrei sa-i arati prietenei tale raspunsurile noastre?

Nu te jignesc pentru ca nu imi permit sa o fac...iar ca tu sa o faci pe ea sa nu mai vb cu mine ar fi o pierdere de timp in defavoarea ta, pentru ca ii sunt cel mai bun prieten si cand are o probleme sunt primul la care apeleaza.Eu cu ea ne cunoastem de cand eram niste mormoloci tongue

anonim_4396

De ce ti-ai batut ma joc de ea?