| DanyDav a întrebat:

Salut TPU.
As avea si eu o intrebare!
Cum refuzi o fata careia i s-a pus pata pe tine si ar face orice sa fie cu tine?
Problema este ca eu sunt deja intr-o relatie cu o fata pe care o iubesc, ca altfel as fi fost bucuros sa fiu cu tipa asta, e frumoasa si greu de refuzat. Am facut deja, asta am refuzat-o, i-am explicat cum stau lucrurile si ca nu vreau sa-mi stric relatia si se pare ca asta a intaratat-o si mai tare, chiar mi-a zis, ca mai vedem, ca tot ca ea va fi.
Am crezut ca am scapat, dar vad ca fata insista, se pare ca a aflat ca iubita mea este bisexuala, si deja a sedus-o, chiar ea mi-a adus-o ieri acasa si mi-a prezentat-o 'noua ei iubita" si ca abia asteapta sa ne descoperim mai bine!
Eu sincer, am simtit ca se darama casa pe mine cand le-am vazut intrand, nu stiam despre ce este vorba si degeaba am incercat sa-i explic iubitei, de fapt ce vrea fata asta. Nu am cu cine sa vorbesc, a vrajit-o, i-a spus deja o poveste inventata de ea, ca defat eu i-am cam facut ochi dulci.
Ma tem ca fata asta nu se va opri aici, nu se lasa pana nu ne desparte asa cum mi-a promis.
Nu stiu ce sa fac, ce sa inventez, cum sa o fac sa ma creda? Deja iubita mea traieste cu imresia ca eu incerc sa o conving sa se lase de fete, ca am mai incercat chestia asta dupa ce a tot insistat si ea sa ma convinga sa devin bisexual, am facut -o pentru ea, sa-i fac pe plac, dar acum crede ca vreau sa ma razbun si sa o fac sa renunte ea!
Intelegeti?
Este foarte complicat!

Răspuns Câştigător
| ShamelessQboy a răspuns:

Trebuie sa fii foarte atent, daca a ajuns asa departe, ori se complace ori este foarte vicleană fata asta.
Sau le face pe amândouă deodată, îmbina placutul cu utilul, deci bucura-te de ce este bun dar sa ai si un ochi in ceafa.

Răspuns Apreciat de Editori
| slayer09 a răspuns:

Dap, foarte complicat, pentru cineva care nu prea stie ce vrea. A fi barbat si a spune lucrurilor pe nume si a spune adevarul e ceea ce trebuie, indiferent de riscuri. Asuma-ti responsabilitatea. Daca tu esti cu o fata, ce treaba mai ai cu altele? Daca stii ce vrei si vrei sa ramai cu actuala, ii zici prietenei tale toata povestea, sincer si cu seriozitate, sj nu te gandesti la consecinte, iar dac ea, sa zicem ca nu te-ar crede si te-ar parasi, ai scapat de o fata care putea in viitor sa iti creeze mai multe probleme. Asa ca fii barbat si spune addvarul. Iar daca mintea ta iti joaca si la alta fata, nu esti bun pentru relatia asta. Eu asta iti zic si asta e parerea mea, in rest sunt alegerile tale, fii intelept si categoric.

| DanyDav explică (pentru slayer09):

Tocmai, ca ea a avut treba cu mine si si nu eu cu ea!
crezi ca nu am incercat sa-i explic iubitei!?
Problema e ca marti seara ne va vizita iarasi, deja au stabilit sa inceapa jocul, trebuie sa fac cumva sa nu -i placa iubitei cum decurge jocul!

| slayer09 a răspuns (pentru DanyDav):

Nu cred ca a avut treaba cu tine fara ca tu sa ii dai mici imbolduri si sa o faci astfel incat sa ii placa atat de mult de tine incat sa iti faca chestiile astea, eu cred ca povestea e mult mai mult decat ceea ce ne-ai zis aici. Ceea ce cred eu ca trebuie sa faci acum, e sa iti impui un pic punctul de vedere si daca ceea ce vrei e sa ramaneti doar tu si iubita ta, e sa incerci sa ii spui categoric prietenei tale ca nu o vrei in viata ta din motivele cele enumerate de tine, ca e obsedata de tine. Iar daca nu vrea inseamna ca nu te respecta. Iar daca nu te respecta, banuiesc ca esti om mare si stii ce ai de facut.

2 răspunsuri:
| ShamelessQboy a răspuns:

Complicata treaba!
Care mai este situația actuală?

| DanyDav explică (pentru ShamelessQboy):

Deja a fost cu noi in pat de cateva ori, si a facut tot posibilul sa-i intre iubitei mele pe sub piele.
Aproe ca nu stiu ce sa mai cred, dupa felul cum o face tind sa cred ca si ea era bi la fel ca iubita mea, dar o tinea ascuns. Acum ma enerveaza faptul ca se straduie si conspira impreuna cu iubita mea, cum sa ma supuna si sa ma umileasca cat mai mult in pat. Pe alta parte parca ma bucur ca de cand a intrat ea in viata noastra, iubita mea nu a mai propus sa aduca alti baieti intre noi, deci cat de rele ar fi tot mai bine intre doua decat cu baieti. Sper sa dureze partea buna.