|

Salut TPU, as dori sa imi maresc penisul, cum as putea face asta sau daca este posibil dar fara aparate, pastile, creme etc? Pe cale naturala as incerca daca ar fi posibil.Tin sa precizez am 13 ani si am 1, 59 metri inaltime cand e flasca are 4 cm si cand e sculata are 7 cm cand ma masturbez nu produc sperma, pls help.Dau funda NO HATE

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu te speria. La 13 ani ai tai, organele tale sexuale nu sunt complet dezvoltate pentru a produce sperma.

| explică (pentru Emilian65):

Dar la intrebarea asta poti rapunde Cand ma masturbez si vorba vine ejaculez produc un lichid transparent înăuntru-ul penisului adica pielita aia nu s-a rupt este ok pentru varsta mea ca pielita de pe capul penisului sa fie lipita acolo?
Ma gandesc sa nu am o boala ceva sad

7 răspunsuri:
| a răspuns:

La 13 ani nu ai cu ce sa-ti maresti cucul, fiind suficienti atatia centimetri cati ani, pentru facut pipi.
Penisul creste pana la varsta de 16 ani, cand isi inceteaza cresterea.
Inca nu-i cazul sa te stresezi din atata lucru, fiindca nu ai intrat inca la pubertate si nici nu ti-ai incetata cresterea.
ia-o usor, ca ai alte chestii mai importante de rezolvata cum, invatatul si examenul de capacitate, sunt prioritatea!

| a răspuns:

Se mai dezvolta pana la 25 cand încep hormonii sa scadă, deocamdată sunt la un nivel ridicat deci esti in dezvoltare

| a răspuns:

Stai linistit! La unii baieti pubertatea incepe mai tarziu. Penisul creste pana la 17 ani cel putin, iar la cei care au dezvoltarea intarziata, si mai tarziu.

| a răspuns:

Salut Înălțimea ta este normala pentru aceasta varsta cand zici tu ca cand este fleasca are 4 cm este normal dar mi se par fgoarte putin cand e sculata 7 cm dar totusi este normal astepata o sa vezi ca o sa mai creasca eu la 14 ani o aveam de 15 16 cm.Tu spui ca atunci cand te masturbez nu produci speram aceasta poate fi o problema medicală sau este doar corpul tau care inca nu a produs spermatoizi.Mi a facut placere sa te ajut!

| explică (pentru alex56127):

Cand ma masturbez si vorba vine ejaculez produc un lichid transparent înăuntru-ul penisului adica pielita aia nu s-a rupt este ok pentru varsta mea ca pielita de pe capul penisului sa fie lipita acolo?

| a răspuns (pentru runto):

După părerea mea nu este normal ar trebui sa vorbesti ca părinții tăi daca este normal sa ai pielinta acolo