|

Salut TPU.

Aseara am avut sex cu iubita mea si ei uneori ii face placere sa imi masoare membrul si amandoi am aflat ca nu o mai am la fel de mare laughing))). Ultima oara cand mi-a masurat-o a fost acum vreo 5 luni si aveam 18, 4 cm si aceast fapt a facut-o fericita si pe mine ca barbat mandru ca pot sa imi satisfac prietena. Dar de data asta a fost diferit, de abia de abia am trecut de 15 cm si amandoi am fost surprinsi intr-un mod neplăcut. Pe mine m-a facut sa ma simt stanjenit iar ea e putin ingrijorata de asta. Ce am? Ce se întâmplă laughing))? E din cauza faptului ca in ultimul timp sunt stresat de la servici? Se poate sa ai erectii diferite in timp ce faci sex? Chestia asta ma cam ingrijoreaza si sper sa nu am ceva boala genetica. Doresc raspunsuri semi-serioase, fara caterinca laughing)

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Parametrii nostri pot diferi in anumite situatii de stress, dar oricume cam ciudata faza asta cu masuratul. pune sub semnul intrebarii afectiunea reala, gradul de implicare, sinceritatea, si mai ales ca poate si simuleaza pe ici pe colo. ca doar nu o costa nimic.
Altii cu 10 cm si le innebunesc pe tipe de placere, pentru ca stapanesc arta preludiului si a sexului oral, si ea vrea fix doar cei 18?! mare atentie sa nu joace dublu.

| a răspuns:

Lungimea penisului intrat in erectie poate sa prezinte uneori o mica variatie insa diferenta nu este mai mare de 1 -1, 5 cm. De regula atat lungimea cat si gradul de intarire a penisului intrat in erectie depinde pur si simplu de marimea libidoului si nivelul de excitatie la care este supus barbatul de fiecare data. Multa sanatate!

| explică (pentru corbulalbrosu):

Inteleg dar cu toate astea sa ajunga de la 18 la 15 mi se pare cam mult si e si sesizabil. am sa consult un urolog in privinta asta si am sa intreb daca stresul poate influenta cu ceva. O zi buna!

| a răspuns (pentru bobbyshmurda97):

În stare flească de cât o ai? Pentru că totuși e ciudat să se fi micșorat.

| a răspuns:

O fi intrat la apa?
Eu cred ca nu mereu e la fel erectia

| a răspuns:

Nu mereu ai acelasi tip de erectie, adica la acelasi nivel de placere.Asta influenteaza desigur lungimea penisului. Sfatul meu este sa ai mai mare grija la prietena ta care iti masoara constant penisul si o vrea cat mai mare, decat la propriul tau membru (intelegi ce vrei din asta, o poti lua in serios sau nu).

| explică (pentru siriusblack98):

Ideea e ca il masoara uneori cand ii vine chef. E ca un fetish pentru ea sa stie cu ce are de a face laughing. atata timp cat o face fericita ma face si pe mine fericit.

| a răspuns (pentru bobbyshmurda97):

I-ai putea face o surpriza cu vreun prieten, sa v-o masoare si "masiare" la amandoi :p

| a răspuns:

Ai facut de prea multe ori sex si s-a consumat. E ca mina de la creion, cu cat o folosesti mai mult, se consuma.

| a răspuns:

Daca vrea de cal, sa apele la unulwinking

| a răspuns:

De când mă știu, la fiecare sculare a jucăriei, a fost la fel. Lucrez cu mm și cu zecimi, am ochiul super format, pot aprecia 1mm sau sub, gen 0, 5, deci nu cred că la fiecare intrare în erecție se modifică lungimea. 99, 99la sută din cazuri, când intră în erecție, este normal că ai și chef și libidou și de toate. Nu ai cum să nu ai chef și să ți se scoale dar mai scurtă. Eu de peste 30 de ani o am la fel, la fiecare întărire.

| a răspuns:

Ești sigur ca prietena ta te iubeste sau vrea doar sex, ca se comporta ca și cum ar vrea doar sex, zici că i-a murit cineva asa se simte. Vrea un penis la lungime maximă cand o poti satisface si asa. Penisul isi mai schimba si el lungimea depinde cat de excitat esti in acel moment.

| explică (pentru Nume6):

Nu vreau sa fiu arogant dar nu cred ca esti in pozitia de a-i lua la indoiala sentimentele fata de mine.

| a răspuns:

Întrebare mai stupidă și mai mincinoasă ca asta nu am gasit, el vrea sa se laude gen că o avea de 18.5 ai de fapt a lui e de 12, doar il mintise iubi a lui ca e taur comunal si de fapt vorba lu colegul de mai sus are o mina de creion...intrebari stupide sau povestiri de adormit puradeii