|

Salut TPU.

Ca sa fiu scurt si la obiect fara sa va plictisesc, am o dilema cu fosta mea iubita.

Nu mai suntem impreuna de vreo 8 luni. S-a terminat, am inteles am trecut peste intr-o anumita masura si cam atat. Nimic interesant.

Acum 3 saptamani eram la o cafenea in oras cu mai multi prieteni care o cunosc.

Cand a plecat si a trecut pe langa noi, respectivii au strigat dupa ea si i-au vorbit destul de urat, ca sa o umileasca, strigand "cur#o"

Ea m-a inselat si de asta ei au aceasta parere despre ea.

Eu in schimb nu i-am spus nimic, dar recunosc ca am ras putin si nu i-am luat apararea...

Seara cand am ajuns acasa m-a sunat destul de calma si politicoasa spunandu-mi ca vrea sa fim ok, sa ne comportam ca doi oameni si sa nu ne mai uram, aducandu-mi aminte de toate momentele frumoase si de alte chestii intime care au fost intre noi doi. ( am fost primul iubit serios pentru ea cu care si-a inceput viata sexuala).

Toate bune si frumoase, dar recunosc ca m-a cam inmuiat putin.

Acum 3 zile, imi da un mesaj din senin, rugandu-ma sa-i spun daca fratele ei mai mic fumeaza la liceu si sa fiu atent la el, iar daca fumeaza sa-i dau mesaj. Nu am inteles de ce imi da fix mie mesaj, putea sa roage pe altcineva.

Dupa aceste doua contacte mi s-a facut un dor nebun si as vrea sa o contactez.

Mentionez ca abia s-a despartit de actualul ei iubit.

Ma roade sa ma impac cu ea pentru ca inca o iubesc si tin foarte mult la ea.

Sunt constient de cauzele pentru care ne=am despartit dar as vrea sa dau un restart si sa mai incercam odata.

Nu as vrea sa par penibil si sa fiu respins, dar totusi vreau sa stie ca imi este dor de ea si ca as fi dispus sa ne impacam.

Vreau pareri concrete, de preferat de la tineri care au mai trecut prin asa ceva.

Amandoi avem aproape 18 ani.

Multumesc mult!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu merita alta sansa, ai acordat la inceput cand ai cunoscut-o si acum sa ramana obiect coroziv pentru tine. Incearca sa isi scoata armele pentru a te tine sub control, nu o ajuta cu nimic si merita sai readuci aminte ca a fost ordinara cand te.a inselat sa o faci sa simta acea durere de vina sa o macine... prietenii tai au procedat perfect cand au injurat-o

| a răspuns:

Foarte frumos, când prietenii tăi au jignit-o ți sa părut amuzant și ai râs și totuși spui că îți e dor de ea și vrei să te împaci cu ea.
Ar trebui să te gândești bine ce vrei să faci.
Oricum după părerea mea ar trebui să treci peste ce a fost și să nu o mai cauți. Te-a înșelat o dată, o poate face și a doua oară.

| a răspuns:

Sunteți imaturi, dacă o iubeai nu permiteai prietenilor sa o jignească în public, daca te împaci cu ea nu ți-e teama de reacția prietenilor? 2. Nu cred ca are rost sa va împăcati, la cât de imaturi sunteți e posibil sa iasă prost

| a răspuns:

Nu face nimic. A scăpat de ala cu care era și acum repede rea pe tine, sa ii dea poza cu tine și ealui ala. Sau are nevoie de penis.

| a răspuns:

In primul rand cred ca ar trebui sa lasi gelozia la o parte, pentru viitor, mai ales la stadiul de iubiti, ar trebui sa va ingaduiti sa experimentati si cu alti parteneri.
Da cred ca ar trebui sa i ceri iertare si sa te impaci cu ea, din ce zici tu chiar o iubesti si se pare ca si ea pe tine. Lasati orgoliul deoparte si rtaiti-va viata!

| a răspuns:

Te sfatuiesc sa faci ce ti spune inima, pana la urma daca nu risti nu castigi. Numai ca daca o sa te impaci cu ea o sa iti aduci aminte de ce ti a facut si o sa apara ura... eu iti spun pentru ca am trecut prin asta. Multa bafta

| a răspuns:

Cum sa mai ai sentimente pentru o persoana de care te-ai despartit de 8 luni de zile? laughing))
E doar o impresie, atat.