|

Salut, TPU.Ce este recomandat sa folosesti pentru indepartarea parului din zona intima? Crema depilatoare, lama sau aparat? As vrea sa argumente, multumesc!

Mentionez ca sunt baiat, raspundeti luand in considerare acest lucru. Dau F.U.N.D.A!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Crema depilatoare miroase urat poate sa irite sever pielea sensibila de acolo si sa lase si miros pe piele, in plus nu functioneaza intotdeauna mai ales cand parul e des, negru si relativ gros. La mine n-a mers si m-am lasat pagubas.

Lama sub nici o forma, zilele aparatelor cu lama trebuie sa se duca.

Aparat Gilette Blue 3 e cel mai bun. Trebuie insa sa stii ca va trece o vreme pana cand pielea se va obisnui cu el, de la 6 luni la un an si apoi nu te vei mai irita deloc, in plus parul pubian daca e ras are tendinta sa creasca mai greu sau cel putin mai scurt.

Folosesc spuma de ras Intesa, spre deosebire de altele e mai cremoasa, are vitamina E si ulei de avocado. Perfecta pentru zona asta iar rasul e de preferat sa-l faci cand faci dus pentru ca apa e fierbinte, curge constant si astfel iritatiile sunt minime sau deloc.

Nu rade in raspar, desigur, iar pielea de pe testicole se rade doar de sus in jos, adica de la baza penisului in jos. Pielea din zona pubiana se rade la fel dinspre abdomen in jos si daca e nevoie dintr-o latura in alta niciodata in raspar. Gilette blue 3 are 3 lame special facute incat sa rada bine fara sa zgarie pielea si se curata f rapid sub jet de apa. Lamele sunt de asemenea mobile asta ajuta f mult deci nu lua un bic cu lame fixe (cum ar fi Gilette blue 2)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai ok si mai simplu este cu crema epilatoare, deoarece nu doare, si nu apar iritatiile de care ai vorbit tu. La restul lama aparat ceara apar iritatiile. Bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează