| CristianAlbert2 a întrebat:

Salut TPU! Cunosc niste fete de aproape 5 luni de la niste prieteni. La început ma băgau în seamă dar acum sunt evitat... Am mai incercat sa mă mai bag in seama cu ele dar degeaba. Am dat mesaj la acele fete dar m-au lăsat în SEEN, o fată mi-a răspuns și mi-a zis că vor să fie prieteni cu mine dar nu vor sa stea cu mine. Acum câteva zile am trecut pe lângă ele și le-am salutat dar nici nu se uitau la mine. Am dat mesaj la o fata că ce au cu mine, ea mi-a zis că nu au nimic cu mine și după m-a blocat. Ele nu au vreun iubit dar mereu trăiesc cu impresia că toată lumea are ceva cu mine dar nu înțeleg de ce. Am inceput sa aud niste zvonuri că am probleme mintale dar e fals acest lucru.

Răspuns Câştigător
| Anonymous4433 a răspuns:

Nu le mai baga in seama, uita de ele! Persoanele de genul asta, fete sau baietii, nu merita atentia ta, cu atat mai putin timpul tau. Daca ele au scornit acest lucru, cum ca tu ai avea probleme mintade, fara sa te cunoasca suficient de bine macar, e clar cal nu merita sa-ti mai bati capul cu ele. Spun asta pentru ca si eu am avut de a face cu persoane de genul in trecut.
Daca pe unii atat ii duce mintea, sau au o viata atat de patetica incat li se pare ceva extraordinar si le ofera atata satisfactie sa faca misto de altii fara vreun motiv, asta e. Ce poti sa le faci?

2 răspunsuri:
| RacPac a răspuns:

Sa stii si tu ca lumea vorbește mult.
Ce ai tu de făcut este să fii o persoana cu coloana vertebrală și sa stai drept în viața

| DarkH0le a răspuns:

Sunt niste curve mizerabile da-le naibii de rable, asa fac toate de la prea mult bine. Obsedate dupa bani