| Marmotagrijulie a întrebat:

big grin Am si eu o intrebare. Recent m-am indragostit de o colega de clasa care are iubit. I-am spus ce simt ptr ea. Ea o spus ca nu simte nimic ptr mine. Cum as putea sa mi-o scot din cap? Si fara raspubsuri de genu timpul le rezolva pe toate. Multunesc anticipat si dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| Miladincaa a răspuns:

Indiferent de sfaturile noastre doar tu poti lua o decizie. Gandeste-te ca nimeni nu poate actiona in locul tau. Sigur ca poti gasi o alta fata sau poti sa lasi timpul sa isi faca miraculosul efect, dar adevarul este ca tu trebuie sa te eliberezi de aceste sentimente pe care le simti pentru ea. Nu o pune pe un pietestal, e clar ca atunci nimeni nu se va ridica la nicelul ei, dar nici nu o subaprecia, atunci nu vei face decat sa te insulti singur pentru ca te-a interesat persoana ei. Gandeste-te ca a fost o simpla persoana care la un moment dat a fost importanta pentru tine, dar acum nu ai de ce sa iti mai pese de ea. Va fi dificil, dar pana la urma o sa uiti de ea.

| SERIALS a răspuns (pentru Miladincaa):

Si eu o sa iau in considerare sfatul tau happy

| Miladincaa a răspuns (pentru SERIALS):

Ma bucur ca am fost de folos. Sper sa treci repede peste.

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cauta-ti o alta fata si in curand vei uita de actuala durere.

Răspuns utilizator avertizat
| Neuronul a răspuns:

''Cui pe cui se scoate!''
Exact ce a spus şi Neutrino, caută-ţi altă prietenă.

| FrumoasaTa a răspuns:

De fapt chiar asa si este. Timpul le rezolva pe toate. O sa apara alta fata, si apoi alta si tot asa