| kingoflyrics10 a întrebat:

Daca ma spal pe penis cu ala caldă pentru a scape de chestia aia alba, numita pe romaneste "branza", patesc ceva daca incerc sa ma spal sub pielea penisului?

4 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Uneori imi vine sa le spun ceva urat parintilor care nu sunt capabili sa-si educe copii, cu reguli generale despre curatenia propriului corp!
Trebuia pana la varsta asta sa inveti a te spala corect, cu apa si sapun peste tot, inclusiv in faldurile putulicii, fiindca acolo raman resturi de urina si sperma, riscand sa se usuce si sa miroasa foarte urat.
De la spalat cu apa calda si sapun NU patesti nimic, spala-te baiete zilnic, asa cum este normal si sanatos!

| mihai69 a răspuns:

Pățești dacă NU te speli!

| ALEXXXL19 a răspuns (pentru mihai69):

Bine zis, eram la scoala clasa de baieti unu spune cand am facut prima scurta am plans nu stiam ce este, asa si cu tine

| VladAntonio a răspuns:

Penisul tău trebuie sa fie in permanenta curat, evident ca nu pățești nimic dacă te speli bine!
Indicații de la un bărbat către un băiat care nu a avut șansa sa fie educat cum sa-și păstreze igiena intimă: 1 de fiecare data când urinezi scuturi bine puța, dacă e nevoie ștergi cu hârtie capul ca sa nu rămână umed de urina și sa miroase ( sau speli la chiuveta, asta e mai riscant dacă ești intr-o toaleta comuna) 2 penisul se spală de 1-2 ori pe zi cu apa călduță, ca spălarea sa fie corecta decalotezi (belesti) la maxim penisul, după care dai cu apa calda pe cap și pe toată zona inghinală, apoi folosești un gel de dus și te freci bine pe cap (nr penis) in tot acest timp îl ții belit la maxim ca sa speli bine de tot și zona de care spui tu! După care clătești bine bine și ștergi cu un prosop, sa nu uiți sa ștergi și capul... bine bine!
Probabil la început vei avea o senzație de sensibilitate care este total normala mulți dintre noi nu o mai avem atât de puternica cum o ai tu acum dar fii liniștit vei funcționa la parametri normali! Încerca sa te ții curat, in primul rând pentru sănătatea ta iar in al doilea rând pentru prietena ta.