|

Salut TPU, este vorba de iubita mea cu care sunt de 6 luni impreuna, nu reusesc sa o fac sa ma inteleaga ca o iubesc, mereu face de capul ei. Acum e plecata la munca, nu ma intelege niciodata chiar nu stiu cum sa ii explic ca mereu greseste, mereu spune ca sunt vinovat. Mentionez ca atunci cand am bani si ii fac placerile spune ca ma iubeste. Nu am crezut niciodata despre ea ca este materialista si sta cu mine doar ca ii fac placerile. Chiar nu stiu ce sa ii mai fac. Vreau sa raspunda persoanele care au habar sa raspunda! Multumesc

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si ce vrei sa spui. Ca nu esti vinovat? Iubirea nu se demonstreaza facandu-i placerile in modul ãla, o meriti din plin, comportamentul ei fatã de tine. Tu probabil te astepti ca ea sa reactioneze diferit, sa iti ofere ce doresti tu milogind Pe lângã ea.
in locul ei Dacã as fi fost femeie nu as da 2 flegme pe tine.
Nu ai ce sa-i faci decât sa te desparti de ea. Chiar Daca ai investit timp, bani, sentimente cu ea. Si iti e greu sa faci asta.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Uite,am sa iti spun ce as face eu in situatia asta. Inceteaza sa ii mai faci poftele, iubitul meu are situatie materiala sa imi faca poftele dar nu ii cer nimic niciodata pentru ca cel mai frumos cadou e sa il am alaturi de mine in fiecare zi.Incearca sa ii oferi iubitei tale multa afectiune,doar afectiune,pupici, sa o tii de mana, sa mergeti la plimbari. Daca vezi ca apreciaza si ca iti intoarce gesturile tine la tine, daca vezi ca se comporta urat cand nu ii faci mofturile atunci e materialista si ar trebui sa o lasi in colo.O sa iti consume doar timpul si banii, aceia nu e o femeie adevarata. Mult succes si sa-mi spui cum a mers, sper ca te-am ajutat

| explică (pentru IoanaPuppy31):

Multumesc, tocmai ce am aflat in dimineata asta ca m-a inselat doar pentru ca tipul are audi si are o situatie materiala mai buna decat a mea.

| a răspuns (pentru Ys_Den_1998):

Ce urat... Oricum sunt sigura ca karma o sa aiba grija de ea si o sa iti gasesti o persoana cu intentii pure

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Un american avea partenera si a decis sa-i faca placerile financiare, aia il mintea ca il iubeste si il insela cu multi apoi i-a zis ca la apreciat ca prieten nimic mai mult. Asa esti tu pentru ea un prieten cu drepturi sexuale. Esti frumos cauta una de la tara si tine-o la tine incearca sa faci o familie cu ea.

| a răspuns:

Desparte-te de ea, asta-i singura solutie demna pentru tine.
Daca vrei sa suferi in continuare, insista cu explicatiile, cine stie, poate o sa o ametesti atat de tare de cap incat o sa se impiedice pe scari, o sa cada, se va lovi la cap, si apoi va realiza ca o iubesti, si cat de norocoasa e ca te are, desi, cred ca mai mari sanse ai avea sa castigi la lotto.

| a răspuns:

Chestia este ca, trebuie reciproca treaba. Primul semn era schimbul de personalitate ( cand ai banul se indragosteste). Solutia este sa scapi de ea.