|

Salut TPU, ieri am facut sex si de atunci nu mi se mai ridica organul genital masculin, va rog eu, ce fac ca si azi vreau sa fac sex si nu se ridica.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Se ridică când este în erecție, erectus, drept, când se excită și corpul comandă. și el se umple de sânge, iar ieșirea sângelul din el e blocată pe parcursul actului sexual.
El nu intră în erecție la dorința ta intelectuală ( vreau să fac sex), trebuie să vrea și el. Acest act reflex, este reglat auomat de creier, hormoni, cantitatea de spermă disponibilă.
Dacă ieri ai făcut sex, și a stat erect, înseamnă că ești potent, poți.
Acum trebuie să aștepți ca să îți revină potența, ceea ce se va întâmpla în câteva zile, va intra în erecție, se va ridica, se va scula din nou, în prezența partenerei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pur si simplu ai libido satisfacut, asta te poate tine o ora sau o saptamana, depinde de la individ la individ

iar daca l-ai fi rupt, nu ai fi postat aici, ai fi fost la spital si ai urla asa de tare ca te-am fi vazut la stiri (doare atat de rau ca urlii de se aude in tot cartierul)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă nu arata ca semnul întrebării înseamnă că nu e rupt. Dacă zici ca ieri l-ai scos la munca înseamnă că azi se odihnește și el. Oricum peste câteva ore maxim zile ar trebui sa își revine de la sine. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e hartie, sa se rupa oricum. laughing
Asteapta, ca o sa ai din nou erectie, nu te panica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Salut! Problema poate fi nu numai a organului sexual, a penisului, ci problema poate fi oboseala, stresul, daca tu esti stresat, obosit, de la serviciu, atunci si organul nu poate sa te ajute, trebuie sa gasesti cauza sa o depistezi, sa încerci sa elimini stresul, alcolul daca obisnuiesti sa bei sa renunti, fumatul este daunator. Ce varsta ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează