Parerea mea e sa-i ceri si a 2-a sansa.
Dar daca nu vrea inseamna ca a fost un nesimtit care si-a batut joc de tine si te-a facut sa-l iubesti!
Daca nu poti sa il uiti, si baiatul merita, vorbeste cu el, fata in fata nu va reactiona la fel, pe messenger, mesaje, si astea e mult mai usor, spune-i chestii de genul "apreciam macar daca imi ziceai fata in fata", "poti sa imi dai macar o cauza plauzibila? ". Orcum asta daca tii foarte mult la el si incerci sa repari ceva, sincer in locul tau l-as dispretuii pentru ca asta e o chestie de o lasitate de ultima speta. Sper totusi sa il gasesti pe acela care te merita, nu pe acel perdevara. Cheers.
Buna eu cred ca ar fi indicat o a doua sansa deoarece tu il iubesti prea mult dar ai grija sa nu fii ranita si mai tare
Pe mess te desparti de el?! si el te-a cerut in casatorie? scuza-ma. cati ani ai? Nu iti dau mai mult de maxim 15
)
Vezi-ti de scoala copilo
Nu, pentru ca daca el nu mai simte nimic, atunci nu ai cum sa te duci sa cersesti iubire. Pacat ca nu si-a dat seama de asta inainte sa se ajunga aici. Pana la urma e si un avantaj ca nu v-ati casatorit si sa va despartiti pe urma, sau mai rau sa se ajunga si la copii. Poate si-a gasit deja alta sau pur si simplu nu te vede pentru el pentru o viata. E greu daca inca il mai iubesti, dar cu timpul vei trece peste asta. Nu trebuie sa disperi si sa cauti, care e al tau e pus deoparte. Nu trebuie sa te grabesti.
In cateva luni,cat au trecut de atunci,puteai sa te iubesti pe tine si sa ti-l scoti din minte,baiatul ti-a spus clar "nu simte nimic"!
De ce devii autodistructiva si iti faci singura rau?
Invata sa pierzi,e un pas inainte,lasa orgoliul si continua-ti viata,uita-te in jur, intr-o zi vei realiza cati alti baieti asteapta macar sa ii privesti o singura data.
Dar tu n-ai ochi pentru ei, esti prea preocupata sa alergi dupa un refuz...
Trezeste-te, o singura viata ai, invata sa te bucuri de ea!
Te-ai gandit si la faptul daca el a fost sincer cu tine? Pe parcursul relatiei voastre? Un instinct al meu crede ca nu.Alegerea este a ta.
Andreeadeea389 întreabă: