| 1admin4367 a întrebat:

Salut TPU! Mai sunt persoane de varsta mea (17 ani) care nu si-au inceput viata sexuala sau care nu au o relatie? Ma simt un pic pe dinafara si vreau sa vad daca mai sunt persoane ca mine.

Răspuns Câştigător
| luffypk a răspuns:

Stai chill, man, iti garantez eu ca dintre prietenii tai, maxim 50% (chiar e prea mult 50%) daca "au lovit" ceva... Fiecare persoana se misca in propriul ritm si nu e ok ca ritmul asta sa fie accelerat, bine, nici sa nu fii ca profa mea de fizica din generala, femeie la 50 de ani careia i se zicea "domnisoara" (pana si colegii de munca ii ziceau asa si cred cu tarie ca ii ziceau atat din respect, cat si la troll) doar pentru ca nu era casatorita si nici nu a mai avut pe cineva inainte (cel putin asa ziceau zvonurile)... In fine, nu dispera, man. Esti inca la o varsta la care se mai pot intampla multe, si eu eram exact ca si tine, iar acum in a 12-a, s-au intamplat foarte multe lucruri, poate chiar mai multe decat in astia 3 ani de liceu pe care i-am avut, nu dispera. Poate pana acum nu ai avut ocazia, dar nu stii niciodata ce-ti rezerva viitorul. Iesi pe afara cat mai mult, incearca sa cunosti cat mai multi oameni noi, socializeaza, fa-ti o iubita si de acolo o sa porneasca totul. Daca stai doar in casa si te plangi de situatia ta, nu o sa rezolvi absolut nimic. In plus, daca nu te iubesti tu pe tine si nu te accepti asa cum esti, imi pare rau sa-ti zic, dar nimeni nu o sa te iubeasca, nimeni nu vrea in jurul sau oameni care inspira vibe-uri negative (asta-i adevarul), oamenii vor in jurul lor oameni cu care sa se distreze si sa se simta bine, nu oameni tristi si depresivi care strica vibe-ul tuturor. Daca nu esti genul de emo-depresiv kiddo, e okay, incearca doar sa socializezi mai mult si sa cunosti persoane noi, dar daca esti asa, incearca sa nu mai fii asa pentru ca asa nu atragi persoane, ci doar le respingi.

9 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Daca tu te consideri așa, aia la 30-40 de ani ce sa mai zică? laughing
Virginitatea nu te face mai rau sau mai sfânt, e destul de inutilă și nu te definește că om
Fericirea ta depinde de tine, nu de o relație

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sigur, adica garantat mai sunt persoane de varta respectiva care nu si-au inceput viata sexuala.
https://dhsprogram.com/......course.htm

| 1admin4367 explică (pentru luffypk):

Hai mersiii, asta chiar m-a ajutat

| Emilian65 a răspuns:

Da, mai sunt persoane ca tine dar nu se simt pe dinafara ca tine. Sunt in cautarea fetei/baiatului care sa-i spulbere singuratatea.

| akqowjwjqkq a răspuns:

Eu am 18 si nici nu-mi sta gandul la asta...
Am alte prioritati in viata decat gaura femeii.

| RacPac a răspuns:

Eu la 23 am făcut ambele

| Szekszinator a răspuns (pentru luffypk):

Eu "am lovit" ceva la 14 ani... mama...l am lovi-to pe mama

| SoareDaniel a răspuns:

Suntem altii pe aici care sunt virgini la 28+ si tu dabia de pe acum te vaiti, e clar tu nu ajungi la peste 25 fara sa te sinucizi, daca nu prinzi in liceu sau facultate o sa dai la laba pana albesti si la parul' de pe poola ITI GARANTEZ ASTA

Răspuns utilizator avertizat