| miltrepadus67 a întrebat:

Salut TPU, recent am achizitionat un aparat filis oanblei pentru nevasta mea care are par mai ceva ca un morangutan in calduri. S a facut ea cu aparatu da s-a zgiriat la mij. Tin sa mentionez ca este de tare proasta calitate da si atita reclama i-a facut la televizor ca am crezut ca e bun. No am unblat brambura de-ampulea 3 ore prin caldura la 34 de grade (ca eu stau la cocîrlanii din deal) dupa aparate de ras. Nu recomand, mai bine te faci cu barda.

2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"nevasta mea care are par mai ceva ca un morangutan in calduri"

nu-i frumos deloc cum o categorisești pe doamna-ți (lăsând la o parte agramatismele cu duiumul).

Și apoi mai e o vorbă: cine se aseamănă, se-adună. Nu, domnu... "No am unblat brambura de-ampulea "

| UnSufletSimplu a răspuns:

Soția ta! Femeia ta! Care împarte același pat cu tine! Aceiași casă cu tine! zi și noaptea! Noapte și zi! Lângă tine! îți gătește îți face de mâncare, îți spală hainele de pe tine săle ai curate! ordonate, aranjate toate la locul lor, se gândește! Se gândește la starea ta la tine! Dacă ești bine dacă ești nervos dacă te simți sau nu bine, îți ascultă! Cu Adevărat inima sufletul orice problemă și necaz ai! Jegule! te încurajează! Când ești orgolios și faci pe bărbatul casei lăsa de la ea! Te înțelege cu Adevărat îți înțelege toate! Toate! stările care le ai! în casă cu ea! iar tu! o faci morangutan!

Tu meriți să fi înșelat! Părăsit! Să plece și nici să nu se uite în urma ei! Tu nu meriți inima sufletul ei cu Adevărat și real prezența ei lângă tine! O va ofili necăji stresa îndurera! îi vei face îi vei cauza cu Adevărat și real numai probleme! fiindcă în lipsa absenței ei! O vorbești cu străini pe la spatele ei! și o tu o faci morangutan! Ce scârbă de oameni există pe lumea asta!

Tu discuți părțile intime! Soției tale bă! Soția ta bă! Aicia! în loc săi cumperi tratament ceva orice să nu mai aibă probleme reale de sănătate! Tu ce faci?