anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut, TPU! Recent, am făcut sex cu o femeie mai în vârstă (35 de ani) și mi-am dat seama că îmi plac mai mult femeile în vârstă decât cele tinere.

Acum, problema e că nu găsești femei mai "experimentate" oriunde, de parcă ar fi niște obiecte.

Ar trebui să încerc să mă cuplez cu o femeie mai în vârstă sau să găsesc una de vârsta mea, chiar dacă probabil nu mă voi simți bine cu persoana aceea?

PS: am 21 de ani.

Răspuns Câştigător
| Ppaulmmle a răspuns:

Greseala asta este destul de des intalnita. Daca intalnesti o bruneta buna la matematica nu inseamna ca toate brunetele sunt bune la materia asta. Nu pune eticheta pe grup sau pe un esantion de persoane din cauza unei experiente personale limitata doar la o singura persoana. Compatibilitatea, preocuparile comune sau caracterele complementare nu tin de varsta asa cum nu tin nici de etnie, nici de datele antropometrice. Este mult mai profunda, crede-ma!

Răspuns Apreciat de Editori
| EllaAndreea1655 a răspuns:

Este alegerea ta cu cine vrei sa fii. Nu conteaza ce spun altii, important e sa te simti bine iar tipul de persoana cu care te simti bine ar trebui sa fie pe primul loc. E ceva foarte normal sa ai diferite lucruri care iti plac, deoarece fiecare suntem construiti diferit. Deci in concluzie fa ce iti spune si inima si mintea si unde te simti cel mai bine, dar fara parerile altora

3 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Te incurajez sa cauti o sotie, nu e cinstit sa stai cu una cu mult mai in varsta cativa ani si apoi sa o parasesti ca e prea batrana pentru tine.

| EllaAndreea1655 a răspuns (pentru ania):

De unde stii ca o va parasii, nu stii nimic despre comportamentul sau preferintele sale.si de unde pana unde sotie, poate el nu vrea

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să te cuplezi cu cine ai ocazia. Se numește cuplărai.
Dacă o să te simți bine pe urmă, nu ai cum să știi dinainte.