| rhdjskdjjcjfjdjx a întrebat:

Salut TPU, revin cu o intrebare serioasa zic eu, azi am incercat pentru prima data sa zic asa sa fac sex cu prietena mea, a fost tot ok, ne-am sarutat etc, problema a fost ca penisul era in erectie dar nu era maxim sa zic asa si am apucat sa o bag doar odata apoi a"murit puțin" recunosc ca nu-mi place de ea asa mult, sa simt ceva pentru ea etc nici nu prea imi place cum arata dar totusi care ar putea fi problema si cum pot sa o rezolv? Dau funda. (am 18 ani)

12 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Să fii mult mai relaxat.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă nu-ți place de ea, de ce ai acceptat să faceti sex?

| rhdjskdjjcjfjdjx explică (pentru Emilian65):

laughing ce intrebare, esti barbat intelegi tu, ajuta ma macar cu un sfat despre ce am zis eu acolo dau funda.

| Crackman a răspuns:

Dai fara să simți untura pe paine

| Karma98 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie sa nu mi se scoale deloc. Era de la prea mult stres si se poate si din cauza ca nu esti atat de atras de ea.

| rhdjskdjjcjfjdjx explică (pentru Karma98):

Sincer sa nu mananc **** nu s atras nu-mi place atat stii...si cum ai rezolvat pana la urma?

| Karma98 a răspuns (pentru rhdjskdjjcjfjdjx):

In seara aia n-am facut sex, eram prea obosit si stresat. Am facut data urmatoare

Multumesc de raspuns!

| EvilCrystal00 a răspuns:

Sa găsești pe alta. E clar ca problema e lipsa atracției.

| rhdjskdjjcjfjdjx explică (pentru EvilCrystal00):

Eh, sa zicem am incercat a doua oara parca, parca a fost mai binelaughing da na totusi, multumesc mult de sfat!

| Karma98 a răspuns (pentru rhdjskdjjcjfjdjx):

Las ca daca nu esti asa de atras de ea macar rezisti mai mult ca nu te exciti asa de tare laughing

Sincer