|

Salut TPU.

Sunt cu o persoana de cam 6 luni, totul mergea bine si parea sa fie foarte fericită, in ultimele doua saptamani am observat ca nu prea mai vrea sa facem nimic, pare suparata si mi-a spus ca sa o luam mai usor pentru ca are nevoie de ceva timp sa se regaseasca si sa ia ceva decizii si nu vrea sa fie grabita cu acele decizii. Mai pe scurt, a cerut o pauza. Nu stiu de ce dintr-o data, nu stiu ce e in capul ei. Imi raspunde greu la mesaje, parca s-a inchis complet.Ce inseamna o pauza intr-o relatie?

De ce ar cere sa nu mai fiu afectuos cu ea?P.S Cand m-am cunoscut cu aceasta persoana, era proaspat iesita dintr-o relatie de 4 ani.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil petreceti mult prea mult impreuna si a inceput sa se simta sufocata si sa duca dorul sa mai petreaca timp si singura doar cu ea. Las-o cateva zile, o saptamana/maxim 2, daca nu da niciun semn, inseamna ca pauza a fost de fapt o despartire definitiva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai pe scurt, s-a saturat de tine, si nu stie cum sa i ți spună pa sau adio, daca ea acum 4 ani iesise dintr o altă relatie este clar ca fata este o aventurieră o fată indecisă care vă schimbă pe voi băietii ca pe ciorapi, nu este un lucru bun la o fată sa tot umble din bărbat in bărbat, si nici unui barbat sa stot schimbe partenerele de pe o zi pe alta. Acum lasa o in pace ca degeaba o tot stresezi cu mesaje, consideră ca totul s-a incheiat intre voi, macar ai facut sex cu ea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am vorbit despre fosta ei relatie, n-ar fi iesit daca cel cu care a fost nu o insela cu cine apuca, ultima i-a pus capac pentru ca a fost cu o prietena buna

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei o femeie cand cere pauza inseamna ca are pe altcineva,, ele nu prea au coloana vertebrala s-o zica direct, asa ca baga scuze.

Totusi hai sa nu spunem ca asta e motivul, vorbeste frate cu ea ca e iubita ta,, fara comunicare e cam nasol.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu există așa ceva.
E un mod de a-ți cere mai pe ocolite să vă despărțiți. Probabil (ca să nu spun sigur) a cunoscut pe altcineva între timp.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

O pauză într-o relație e cea mai proastă scuză urmată de despărțire.
Ceva sa întâmplat, poate s-a intalnit din nou cu cel cu care a avut o relatie de 4 ani sau a intalnit pe altcineva ori are probleme în familie ceea ce o determină să fie așa.
Oricare ar fi cauza ar trebui să vorbești cu ea, să afli exact de ce vrea acea pauză.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează