anonim_4396
| Anonim întreabă:

Salut! TPU! Vorbesc cu o fata de religie penticostal si ne cunoastem cat de cat, ne vedem la scoala, ne salutam, ea stie ca o plac dar nu cred ca e convinsa si nu stiu ce sa o mai intreb ce sa ii mai spun, ce subiecte sa mai scot? ...as vrea sa fiu cu ea... Spuneti-mi! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| VladyCristian a răspuns:

Penticostalii nu sunt ceea ce par că sunt. Află ce ii place, incearcă să o analizezi. Sunt sigur că știi să vorbești cu o fată. Incearcă subiecte precum: filme, muzică, culori, principii, mașini, vedete, etc, etc etc. Cu cât avansează relația voastră, încearcă să schimbi subiectele. Și încă ceva: fetelor penticostale probabil că le plac băieții drăguți și sensibili. Încearcă să fi romantic, încearcă să o faci să faca și altceva decât ceea ce fac părinții ei sectari. happy Bafta!

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru VladyCristian):

Hai ca m-ai facut curios, ce par ca sunt penticostalii si ce sunt in realitate? Iar cuvantul de la sfarsit daca nu te super e sectanti nu sectari.

7 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Dupa parerea mea, daca fata in cauza e o credincioasa practicanta iar tu nu esti penticostal, va fi o mare problema, pun pariu ca va incerca sa te converteasca mai devreme sau mai tarziu. Daca oricum nu prea iti da atentie renunta ca te legi la cap fara sa te doara.

Daca nu e practicanta si nu prea o intereseaza subiectul tot s-ar putea sa ai probleme cu parintii ei.

| eunumberone a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Cum adica sa ma converteasca?

| eunumberone a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Pai a mai avut un prieten si ala cred ca era tot ortodox

| AlexanderAdrian a răspuns (pentru eunumberone):

Si atunci de ce-ai mai pomenit ca-i penticostala? daca nu conta aspectul asta nu pomeneai. haide zau, uneori am impresia ca intrebarea-i dintr-un film si realitatea din altul.

| eunumberone a răspuns (pentru AlexanderAdrian):

Pai...eu vreau doar sa o combin, si nu prea stiu ce sa ii mai spun, ce intrebari sa ii mai pun, ce subiecte sa mai scot, sa fie ceva calumea, nu intrebari tampite pentru copii mici, asta am vrutwinking

| AKaze a răspuns:

Intreab-o in ce zi sunt serile de tineret si zi-i ca vrei sa mergi cu ea. Sigur o dai pe spate.